brojač poseta

среда, 05. август 2009.

Doktor obljubio žandarma!

Doktor obljubio žandarma!
Nezabeležen slučaj protivprirodnog bluda u privatnoj ordinaciji u Kraljevu

Protiv jednog doktora iz Kraljeva pokrenuta je istraga zbog sumnje da je imao protivprirodni blud sa pripadnikom srpske žandarmerije!

Kako „Alo!“ saznaje, slučaj se dogodio u jednoj od privatnih kraljevačkih ordinacija. Doktor, koji je homoseksualac, dodirivao je svog pacijenta i u više navrata ga „pomazio“ po butinama i zadnjici! Zatim ga je omamio izvesnim lekom i izvršio oralni seks.

- Žandarm se suprotstavio lekaru. Međutim, lekar ga je omamio, a kad se probudio video je da je ejakulirao bez svoje volje. Ubrzo je pozvao kolege iz kraljevačke policije koje su privele doktora - tvrdi naš izvor koji je želeo da ostane anoniman.
Prema nepotvrđenim informacijama, žandarm nije pripadnik odreda kraljevačke žandarmerije, već je na pregled kod privatnog lekara u Kraljevo došao kako bi izbegao gužvu i zakazivanje termina u zdravstvenoj ustanovi u svom gradu, zbog sumnje da je dobio veneričnu bolest u prethodnim seksualnim odnosima.

- Kada je došao u ordinaciju, doktor mu je naredio da se skine kako bi ga pregledao, a onda mu umiljatim glasom rekao da mu se sviđa i uspeo da ga nekoliko puta „nežno“ dodirne, pre nego je žandarm shvatio šta ga je snašlo, pripadnik policije se ošamutio - dodaje naš sagovornik.
U Kraljevu je vest o hapšenju doktora brzo odjeknula.
- Pravo je svakoga, pa i homoseksualca, da se udvara ili pokuša da ostvari bliski odnos sa osobom koja ga interesuje, ali se u ovom slučaju nije samo na tome zaustavilo. Međutim, priče koje ovih dana kruže po Kraljevu da je lekar uspavao, pa potom silovao srpskog žandarma, nemaju veze sa istinom. Nije došlo do polnog odnosa, a samim tim ni do penetracije - dodaje naš izvor.
Redakciji „Alo!“ juče su se javljali i građani koji su nam rekli da je uži deo Kraljeva prekjuče osvanuo oblepljen plakatima: „Pazi leđa“ i „Doktor vreba“, ali su oni ubrzo uklonjeni. Kraljevačka policija nije se zvanično oglasila povodom ovih navoda i pored više naših poziva.

Нема коментара: