brojač poseta

петак, 07. август 2009.

Deca slavnih u paklu droge

Kameron Daglas uhapšen 28. jula pod optužbom za dilovanje metamfetamina...

Poslednje u nizu hapšenja dece poznatih odigralo se ovih dana – Kameron Daglas, sin glumca Majkla Daglasa, priveden je zbog dilovanja. Roditelji zvezde su često i sami uzori svojoj problematičnoj deci, koja što iz besa, što iz dosade, sve češće ulaze u okršaje sa zakonom zbog navučenosti na opijate.

Kameron Daglas - Sin Majkla Daglasa – Kameron (31) – uhapšen je pre neki dan u jednom njujorškom hotelu zbog droge. Dva istražna službenika izjavila su da je Kameron Daglas uhapšen 28. jula pod optužbom za dilovanje metamfetamina u hotelu „Gensvort” na Menhetnu. Informaciju su dali pod uslovom da ostanu neimenovani, jer je istraga još u toku. Kameron je i sam glumac, a igrao je i u filmu „Dešava se u porodici“. Pod optužbom da poseduje kokain Kameron je već hapšen 2007. u Kaliforniji. Tada je Daglasov advokat rekao da „policija nije dobro uradila svoj posao“. Njegov poznati otac Majkl je takođe imao problema s drogom 90-tih godina, pre nego što je upoznao Ketrin Zitu Džons.

Redmond O’Nil
Sin Fare Fosit - Redmond (24) – saznao je da mu je majka umrla dok je služio zatvorsku kaznu, pošto je optužen za posedovanje droge. On je uhapšen pošto je u jedan losanđeleski zatvor pokušao da prošvercuje heroin. Hapšenje se odigralo u periodu dok se njegova majka, koja je bolovala od raka, nalazila u bolnici. O’Nil je i ranije hapšen zbog droge. U septembru prošle godine optužen je za posedovanje metamfetamina, kada je prilikom pretresa kuće njegovog oca u Malibuu pronađena droga. Tada je i Rajan O’Nil optužen za posedovanje droge. Junak „Ljubavne priče“ iz 1970. priznao je krivicu i boravio na lečenju zavisnosti od droge.

Noun Gej
Ćerka čuvenog muzičara Marvina Geja – Noun (35) – oprobala se kao pevačica, model i glumica, a tri godine se zabavljala sa pevačem Prinsom. I majka i otac su joj se drogirali, a 90-tih je i sama pribegla opasnoj zavisnosti. Koristila je sve vrste droga, a pošto je odlučila de se leči i krene na rehabilitaciju, napustila je javnu scenu. Vratila se „čista“, a 1997. je rodila sina koga podiže sama. Noun je priznala da je drogu počela da koristi kao tinejdžerka, a da se povremeno drogirala i zajedno sa svojom majkom. Lečenje je počela pošto je jedva izvukla živu glavu kada je jednom prilikom popila šaku punu lekova sa flašom šampanjca.

Al Gor III
Al Gor III (24), sin bivšeg potpredsednika Amerike Al Gora, takođe je uhapšen zbog posedovanja droge, tačnije marihuane i različitih antidepresiva, kada ga je policija zaustavila zbog prebrze vožnje. Vozio je plavu „tojotu prius” 160 kilometara na sat, a uhapšen je oko dva sata ujutru. Policajci su rekli da su namirisali marihuanu i zbog toga pretražili auto. Pronašli su manje od 30 grama marihuane i hrpu antidepresiva. Najmlađe dete, od četvoro koliko ih bivši potpredsednik ima, živi u Los Anđelesu i izdavač je magazina o filantropiji namenjenog mladim ljudima.

Nikol Riči
Ćerka pevača Lajonela Ričija – Nikol (27) – prvi put je uhapšena pre pet godina zbog posedovanja heroina, koji je policija pronašla u kolima tokom rutinske kontrole, i tad joj je oduzeta vozačka dozvola. Pre tri godine saobraćajna patrola ju je uhapsila zbog vožnje pod dejstvom alkohola kada je na autoputu vozila u suprotnom smeru. Priznala je da koristi marihuanu i vikodin, te je osuđena na četiri dana zatvora, ali je u njemu provela samo 82 minuta. Trenutno je u drugom stanju, čeka drugo dete i dizajnira modnu kolekciju za trudnice.

Нема коментара: