brojač poseta

среда, 01. јул 2009.

Široko: Željko Mitrović ćerki kupio "BMW" od 68.000 evra!

Željko Mitrović, vlasnik „Pink internešenel kompanija", ćerki Sandri za osamnaesti rođendan kupio najnoviji „BMW X6"

ćerka Željka Mitrovića, Sandra

Vlasnik „Pink internešenel kompanija" Željko Mitrović obradovao je ćerku Sandru skupocenim poklonom za 18. rođendan. Tata Željko je svojoj najstarijoj ćerki poklonio najnoviji model džipa „BMW X6", a po želji slavljenice, džip je u trenutno najmodernijoj, beloj boji.

BMW X6

- Sandra, Željkova ćerka iz braka sa Sonjom Mitrović Hani, proslavila je u ponedeljak 18. rođendan žurkom u hotelu „Prestiž" - kaže dobro obavešteni sagovornik Pressa, i nastavlja: - Željko je čitavo vreme plesao sa ćerkom, a pri kraju večeri on i Hani su zajedno pevali hitove 80-ih i 90-ih, i zaista se sjajno zabavili. Čitave večeri, ushićena Sandra se drugarima hvalila brojnim poklonima koje je dobila od porodice i prijatelja, ali pre svega novim džipom koji joj je poklonio tata. Sandra je za poklon znala nešto ranije, pa je sama izabrala i boju. Odlučila se za belu, koja je trenutno u trendu.

Željko Mitrović sa ćerkom Sandrom

Tata u euforiji... Željko Mitrović „pošteno" je proslavio ćerkin rođendan

Džip „X6" jedno je od najnovijih „čeda" kompanije „BMW", ima W8 tvin turbo benzinski motor od 3,5 litara i košta oko 68.000 evra.

Sonja, Saša, Željko Mitrović i ćerka Sandra

Na okupu... Sonja, Saša, Željko i Sandra Mitrović

Poznato je da je Željko izuzetno vezan za decu iz prvog braka, ćerku Sandru i sina Sašu, i da je veoma ponosan na ćerkin trud, jer pored obaveza u školi uspeva da se ozbiljno bavi i televizijskim poslom. Sandra, naime, mnogo vremena provodi u televizijskoj montaži, jer prosto obožava taj posao, ali vodi i autorsku emisiju „Čitaj između redova". Prvi koga je u svom novom džipu Sandra provozala je, naravno, mlađi brat Saša, kome je sestra izuzetno naklonjena.

Нема коментара: