brojač poseta

недеља, 19. јул 2009.

Razneo se bombom kašikarom!

Nepoznati muškarac star oko 50 godina razneo se bombom kod mosta u blizini tržnog centra „Merkator" pored Nišave! Telo sa potpuno raznetim stomakom juče ujutru pronašli su niški policajci

Muškarac star 50 godina ubio se u niškom naselju Duvanište

Tragedija... Muškarac star 50 godina ubio se u niškom naselju Duvanište

Prema priči očevidaca, eksplozivna naprava usmrtila je pedesetogodišnjeg muškarca u niškom naselju Duvanište.

- Nepoznati čovek na obalu Nišave došao je sam. Nosio je sportski ranac. Oko osam časova začula se jaka eksplozija - rekli su ribolovci.

Policiju je prvi pozvao čovek koji se u tom trenutku zadesio na mostu, ali je detonaciju čuo ceo komšiluk.

- Muškarac je najverovatnije bombu kašikaru prislonio uz stomak i aktivirao je. On je od siline eksplozije preminuo na licu mesta. Njegov stomak bio je potpuno raznet - pričaju očevici.

Stručnjaci za eksploziv, kao i pripadnici Interventne jedinice, Vatrogasne službe i Službe hitne pomoći došli su na lice mesta nakon detonacije.

Pripadnici Interventne jedinice kazali su da se u početku sumnjalo da je čoveka raznela kasetna bomba zaostala iz NATO bombardovanja 1999. godine, ali da je tokom uviđaja ovakva pretpostavka eliminisana. Na licu mesta bio je i načelnik Odeljenja za suzbijanje opšteg kriminaliteta Policijske uprave u Nišu Nebojša Petković, ali nije davao izjave za medije. Niška Policijska uprava još nije zvanično saopštila detalje o ovom događaju.

Нема коментара: