brojač poseta

четвртак, 02. јул 2009.

Odsekao ocu glavu!

Radnici koji su došli da poprave televizor kod Caričićevih zatekli Srđana (35) kako nožem odseca glavu svom ocu Branku (65). Komšije kažu da se iz stana u ulici Šeste ličke na Kanarevom brdu čula buka, ali da niko nije reagovao jer se to stalno dešavalo

odsekao ocu glavu!

Monstruozno... Srđan je oca prethodno 17 puta izbo nožem

Psihijatrijski bolesnik Srđan Caričić (35) zabio je nož 17 puta u svog oca Branka (65), a zatim mu odsekao glavu! Ovaj masakr desio se juče oko 18 časova u porodičnoj kući u ulici Šeste ličke divizije na Kanarevom brdu. Kako smo saznali, otac i sin su se često svađali, pa se pretpostavlja da je ovaj krvavi epilog usledio posle jedne porodične razmirice.

Radnici koji su juče došli da poprave televizor kod Caričićevih zatekli su Srđana sa nožem u rukama. Prema rečima komšija, radnici su prvo uplašeni istrčali iz stana, ali su se ubrzo vratili i videli ubicu kako nožem odseca glavu Branku. Prestravljeni ljudi odmah su pozvali policiju, koja je stigla na mesto ubistva nakon nekoliko minuta i uhapsila monstruoznog ubicu.

- Čule su se buka i galama, ali niko nije obraćao pažnju jer se to stalno dešava. Tek kada smo videli da stiže veliki broj policajaca, shvatili smo da je nešto strašno u pitanju - ispričao nam je jedan od komšija.

Pokojni Branko Caričić živeo je sam u stanu na prvom spratu zgrade u Šeste ličke divizije 18, dok je njegov mlađi sin Srđan boravio u adaptiranoj garaži zgrade.

odsekao ocu glavu!

Mesto zločina... Porodična kuća Caričićevih

- Branko i njegova žena bili su razvedeni, on je živeo sam. Stalno se svađao sa Srđanom, a mislim da se bavio i skidanjem magije. Oba sina su mu bila problematična. Stariji, Dejan, pucao je pre nekoliko godina na policiju, a sad je u Švajcarskoj, u zatvoru. Ovaj mlađi, Srđan, nije imao posao. Družio se sa raznim ološem, mislim da je čak prodavao i drogu - objašnjava prvi komšija porodice Caričić.

fakti

n Filip Krstić (20) ubio je 17. juna 2007. godine svog oca Radeta (46) ispred zgrade u ulici Gavrila Principa u centru Beograda. Tragediji su prethodile svađa i tuča između Filipa i Radeta, jer je sin zaspao u očevom krevetu

n Siniša Drobac (30) iz Rume izmasakrirao je sa više uboda kuhinjskim nožem 27. juna 2008. godine oca Milana (57)

n Slobodan Marinković iz Kruševca jednim hicem iz ukradenog pištolja, posle kraće rasprave u porodičnoj kući, ubio je 16. januara ove godine oca Dragutina Filipovića

On dodaje da su odnosi u ovoj porodici bili loši i da je policija morala da interveniše najmanje jednom nedeljno.

- Srđan je bio oženjen, ima i sina od oko četiri godine. Kada se oženio, doveo je ženu da živi sa njim u garaži. Međutim, njoj se to nije svidelo, pa je otišla i odvela dete. On se posle toga mnogo promenio. Čak je išao i na lečenje, više od dva meseca bio je u bolnici za psihijatrijske slučajeve - kažu žitelji ovog dela Kanarevog brda.

Ispred kuće u kojoj se dogodilo ubistvo juče se našla i Srđanova majka. Kada je čula šta se dogodilo, izgubila je svest i pala na trotoar ispred zgrade u kojoj je stan njenog bivšeg muža. Nesrećnu ženu ekipa Hitne pomoći prevezla je u Urgentni centar.

Na mesto ubistva pozvan je i istražni sudija, a nakon završenog uviđaja ubica Srđan Caričić prebačen je policijskim automobilom do SUP Rakovica.

Нема коментара: