brojač poseta

среда, 15. јул 2009.

Novinarka tužila SZO i UN zbog novog gripa

Austrijska novinarka Džejn Burgermejster nedavno je podnela krivičnu prijavu protiv Svetske zdravstvene organizacije (SZO), Ujedinjenih nacija (UN), nekoliko visokih američkih državnih zvaničnika, kao i nekoliko farmaceutskih kompanija, zbog zločinačkog udruživanja, zavere, bioterorizma i zločina protiv čovečanstva

epruvete, virus

Zavera... SZO, UN, Barak Obama i farmaceuti urotili se protiv ljudi

Ona tvrdi da ima dokaze da su virusi ptičjeg i svinjskog gripa namerno pušteni u „promet", kako bi pola sveta pomrlo, a pojedinci zaradili na vakcini.

Na listi optuženih koju je Burgermejsterova dostavila Federalnom istražnom birou (FBI) našle su se farmaceutske kompanije „Bakster", „Novartis" i „Avir grin hils biotehnolodži". Na spisku austrijske novinarke su, između ostalih, američki predsednik Barak Obama, koordinator UN za grip Dejvid Nabaro, direktorka SZO Margaret Čen, američki državni sekretar za zdravstvo Kejtlin Sibelius, sekretar za državnu bezbednost Dženet Napolitano, zatim bankari Dejvid Rotšild, Dejvid Rokfeler i Džordž Soroš, pa slede austrijski kancelar Verner Fejman i austrijski ministar zdravstva Alojz Stoger.

Novinarka Burgermejster je sve navedene optužila da su se u doba globalne finansijske krize zajednički dogovorili da naprave biološko oružje da bi smanjili broj stanovnika širom sveta i profitirali na tome.

Uskoro mutacije

Nemački naučnici saopštili su da postoji veći rizik da ljudi počnu da prenose virus A (H1N1) na svinje, što bi moglo da dovede do daljeg mešanja sojeva virusa i nepredvidljivih promena bolesti koju on izaziva.

Već postoji šačica slučajeva kod kojih se sumnja da je novi grip prenesen sa čoveka na svinje, a nemačko istraživanje ukazuje da je takav put infekcije moguć i da bi ona mogla rapidno da se širi među životinjama.

Austrijanka je još 8. aprila državnom tužilaštvu u Beču podnela tužbu u kojoj farmaceutske kompanije tereti za proizvodnju i distribuciju biološkog oružja za masovno uništenje. Ona tvrdi da ima dokaze da su virusi ptičjeg i svinjskog gripa namerno pušteni da bi kompanije profitirale na vakcini. Burgermejsterova je, takođe, najavila da će od američkog sudstva tražiti zabranu obavezne vakcinacije protiv svinjskog gripa.

Austrijska novinarka je u tužbi priložila dokaze o tome da je farmaceutska kompanija „Bakster" u Austriji, u 16 laboratorija u četiri zemlje, poslala 72 kilograma aktivnog virusa ptičjeg gripa, kojim ih je snabdela SZO. Pri tom, nisu primenjene nikakve metode bezbednosti koje su propisane za transport opasnih materija, posebno biološkog oružja.

Novinarka je navela i to da je Svetska zdravstvena organizacija objavila da je svinjski grip nezaustavljiv, tako da je dala zeleno svetlo svim proizvođačima lekova u svetu da počnu sa proizvodnjom vakcine.

Нема коментара: