brojač poseta

субота, 18. јул 2009.

Neverovatna drama u Vrbasu: Skočila kroz prozor bežeći od muža!

Bežeći od svog nasilnog vanbračnog supruga B. I. (35) iz Vrbasa iskočila je kroz prozor kupatila stana, koji se nalazi na trećem spratu zgrade u centru grada

Neverovatna drama u Vrbasu: Skočila kroz prozor bežeći od muža!

Neverovatnom srećom, uspela je da se zadrži na simsu širokom svega desetak centimetara, sve vreme pridržavajući se za ram svetlarnika.

Nesrećnu ženu vatrogasci su najpre vezali, a potom spustili na tle

Bezbedno... Nesrećnu ženu vatrogasci su najpre vezali, a potom spustili na tle

Nesrećnu ženu su preksinoć oko 23 sata najpre videle komšije, koje su pozvale vatrogasce verujući da je reč o pokušaju samoubistva i ne sluteći da je reč o porodičnom nasilju. Prema rečima vatrogasaca, žena je skočila kroz prozor i zadržala se na simsu nekoliko metara niže, grčevito se držeći za drvenu konstrukciju svetlarnika.

- Razbili smo nekoliko prozora, ali nismo mogli bezbedno da je uvedemo u svetlarnik zbog loše drvene konstrukcije - rekao je jedan od vatrogasaca. - Uspeli smo da joj vežemo sigurnosni pojas i spustimo je na zemlju. Zaista je neverovatno kako je uspela da se zadrži na klizavom i veoma uskom limu. U pokušaju da spase život od nasilnika, mogla je da ga izgubi padom na trotoar. Srećom, naposletku se sve dobro završilo.

Svetlarnik na kome se žena zadržala nakon bekstva od razjarenog muža

Ambis... Svetlarnik na kome se žena zadržala nakon bekstva od razjarenog muža

Kada je bezbedno spuštena na tlo, vidno uznemirena i uplašena B. I. je ispričala da se tokom svađe zaključala u kupatilo, ali kada se uplašila da će njen partner provaliti vrata, odlučila se za bekstvo kroz prozor iako živi na trećem spratu. I pored toga, rekla je da neće tužiti N. D., jer ne želi da joj se ime povlači u javnosti i po sudovima.

Kako nezvanično saznajemo, B. I. je razvedena, samohrana majka jednog deteta, a sa N. D. (37) već duže vreme živi u vanbračnoj zajednici. Dežurna policijska patrola u stanu nije zatekla njenog nevenčanog supruga, a potraga za njim je nastavljena.

Nesrećnoj ženi, koja nije želela da joj se otkrije identitet, vatrogasci su pokrili lice na putu do vozila Hitne pomoći, a prema rečima komšija, većina ih je iznenađena čitavim slučajem i kažu da nisu mogli ni da naslute da se tako nešto može desiti.

Нема коментара: