brojač poseta

недеља, 28. јун 2009.

Seve otkriva sve tajne!

Hrvatska pop zvezda autorizovala biografiju „Pogled ispod obrva", koja će se na tržištu pojaviti 15. jula

Severina Vučković

500 strana, 200 fotki... Severina

Na prostorima eks-Jugoslavije uskoro će se pojaviti prva autorizovana biografija najveće hrvatske pop zvezde Severine Vučković.

Severina Vučković, "Pogled ispod obrva"

Knjiga „Pogled ispod obrva" je iscrpna biografija kontroverzne pevačice, na kojoj su dve godine radili novinari Mani Gotovac i Denis Kuljiš. U knjizi, koja ima 500 stranica sa više od 200 fotografija, detaljno je prikazan Severinin životni put, od rođenja, 21. aprila 1972. u Splitu, do izdavanja njenog 10. albuma „Zdravo, Marijo" 2009.

- U knjizi se otkrivaju mnoge tajne poznate pevačice, a posebno poglavlje posvećeno je čuvenom video-snimku seksa sa Dejanom Lučićem, koji je šokirao eks-Ju javnost - kaže za Press hrvatski kolega koji je imao priliku da prelista radnu verziju.

Knjiga u Hrvatskoj izlazi 15. jula, a dan kasnije će biti održana i svečana promocija na kojoj se očekuje prisustvo i hrvatskog predsednika Stjepana Mesića. Knjiga će se na tržištu Hrvatske prodavati po ceni od 200 kuna (oko 25 evra), a sav prihod od prodaje ide u dobrotvorne svrhe, odnosno Udruženju za borbu protiv AIDS-a.

Promocija će, pored Zagreba, biti održana i u Beogradu, Ljubljani, Sarajevu, Podgorici i Budvi.

Нема коментара: