brojač poseta

недеља, 21. јун 2009.

Pucnjava na svadbi

U pucnjavi na svadbi u Zemunu prošle noći teško je ranjen jedan od dvojice napadača na policiju, a drugi napadač je uhapšen.

Kolima hitne pomoći ranjeni napadač je prevezen u Urgentni centar gde je operisan, a drugi napadač je uhapšen, dok niko od gostiju nije povređen.

U saopštenju policije se navodi da su noćas, dvadest minuta posle ponoći u Ulici Zmaj kolonija broj 14, dve nepoznate osobe upale na svadbeno veselje, a jedna od njih je iz vatrenog oružja ispalilila dva hica u vis u šatoru.

Policija je, kako se navodi, po dojavi došla na lice mesta i prilikom intervencije, jedan od napadača je oglušujući se o upozorenje policije, uperio pištolj u policajce.

Jedan od policajaca je tada u znak upozorenja ispalio hitac u vazduh a pošto je ta osoba i dalje držala uperen pištolj, policajac je ispalio dva hica u osumnjičenog koji je nakon toga prevežen u Urgentni centar, objašnjava se u saopštenju.

Povređeni je, kako se dodaje imao ličnu kartu na tuđe ime, dok je drugi osumnjičeni za izazivanje opšte opasnosti, sa inicijalima B.M. priveden u policiju.

Нема коментара: