brojač poseta

понедељак, 01. јун 2009.

Mušterije pretukle taksistu!

Taksistu „Beotaksija" Slobodana J. (45) pretukla su trojica mušterija jer nije hteo da pretiče vozila preko duple pune linije i prolazi kroz crveno svetlo na semaforu?! Taksista je zadobio povrede glave i nakon pregleda u Urgentnom centru pušten je kući

slika

Kako saznajemo, u noći između subote i nedelje Slobodan je primio poziv da dođe po stranku u Francusku ulicu. Tri mladića su ušla u taksi i tražila da ih vozi na novobeogradski splav „Fristajler", nakon čega su insistirali da pretiče automobile, iako je bila dupla puna linija na kolovozu, kao i da prolazi kroz crveno svetlo na semaforu.

- Pošto nije uspeo da ih urazumi, pritisnuo je dugme kako bi ostale kolege čule šta se dešava, ali su to primetili i mladići. Jedan ga je pesnicom udario otpozadi, a onda su ga izvukli iz auta i šutirali. Kolege su ga u besvesnom stanju našle na uglu ulica Francuske i Simine. On izgleda užasno, lice ne mogu ni da mu poznam - priča predsednik izvršnog odbora „Beotaksija" Milivoje Armuš.

Slobodan je u Urgentni centar primljen juče, dva sata iza ponoći, i posle detaljnih pregleda pušten je kući.

- Ima podlive i hematome po glavi od udaraca, ali mu život nije ugrožen. Urađeni su detaljni pregledi i pušten je na kućno lečenje - kaže PR Urgentnog centra Drago Jovanović.

U taksi udruženjima glavnog grada nastala je panika jer taksisti nisu dovoljno bezbedni da obavljaju svoj posao.

Нема коментара: