brojač poseta

уторак, 30. јун 2009.

Dve žene poginule kod Novog Sada

Dve žene poginule su juče popodne u odvojenim saobraćajnim nesrećama kod Novog Sada. Obe žene bile su same u automobilima, pri čemu je jedna poginula u požaru, a druga pod točkovima kamiona.

Gordana Zdravković (44) iz Smedereva poginula je juče kasno popodne na putu Subotica-Novi Sad kod benzinske pumpe i motela „Mandić".

Nesrećna žena vraćala se iz Austrije, gde je na privremenom radu, kada se iz neutvrđenih razloga, na 30 kilometara od Novog Sada, zakucala u stub pumpe.

Od siline udarca, njen automobil se zapalio i ona je poginula na licu mesta.

Radnici na pumpi i u obližnjem motelu kažu da je sreća u nesreći što Zdravkovićeva nije naišla samo nekoliko minuta ranije, kada je na pumpi bilo mnogo ljudi.

- Pravo je čudo što nije bilo više žrtava. Stub je na samo nekoliko metara od same pumpe i ne smem ni da zamislim šta bi bilo da je udarila u mašinu za točenje. A trenutak ranije upravo kod stuba bila je jedan porodica. Mi smo odmah pritrčali i ugasili požar na automobilu, ali žena je već bila mrtva. Udarac je bio toliko jak da je njeno telo bilo odbačeno na zadnje sedište - kaže jedan od radnika na benzinskoj pumpi „Madić".

Prema prvim informacijama, pretpostavlja se da je žena zaspala za volanom.

Nešto ranije, na magistralnom putu Novi Sad-Zrenjanin poginula je Marija Laki (55) iz Subotice. U direktom sudaru, ona je podletela pod točkove kamiona marke „zastava", kojim je upravljao Danilo Jovović.

Nesreća se dogodila na 64. kilometru puta M-7, kod Žablja, a od siline udarca „ševrolet matiz" potpuno je smrskan, a Marija Laki poginula je trenutno.

Uviđaj je obavila Branislava Perišić, dežurni istraži sudija Opštinskog suda u Novom Sadu.

Uzrok nesreće još uvek nije poznat.

Нема коментара: