brojač poseta

недеља, 28. јун 2009.

Dva sudara, četvoro mrtvih

U dve saobraćajne nesreće koje su se juče dogodile kod Sremske Mitrovice i Valjeva poginulo četvoro ljudi, četvoro teško povređeno

Tragedija na putu Valjevo-Šabac

Tragedija na putu Valjevo-Šabac... „Golf" se zakucao u „opel" koji je skretao na sporedni put

Četvoro ljudi je poginulo, a četvoro povređeno u dve saobraćajne nesreće koje su se juče dogodile kod Sremske Mitrovice i Valjeva! „Pežo 205" u kojem se nalazilo četvoro mladih sleteo je s puta i prevrnuo se na putu između Sremske i Mačvanske Mitrovice, dok su se na putu Valjevo-Šabac sudarili „golf" i „opel"!

Vozač „pežoa 205" Marinko Ćetković (26) i njegov suvozač Miroslav Minić (23), obojica iz Salaša Noćajskog, poginuli su u nedelju ujutru na putu između Sremske i Mačvanske Mitrovice. U udesu su lakše povređeni njihovi saputnici Mile Lukić (23) i Dejan Minić (23).

„Pežo" u kanalu

Četvorica mladića iz mesta Salaš Noćajski kod Sremske Mitrovice vraćala su se u nedelju oko 2 sata ujutru iz provoda u Šapcu. Nesreća se dogodila na raskrsnici na kojoj se spajaju novi put Šabac - Mačvanska Mitrovica i put do mosta na Savi, odnosno Sremske Mitrovice prema Salašu Noćajskom.

- Usled neprilagođene brzine, „pežo 205" sleteo je s puta i prevrnuo se u kanal. Prizor na mestu udesa bio je stravičan! „Pežo" koji se prevrnuo bio je skroz smrskan! Na licu mesta poginuli su vozač Marinko Ćetković i Miroslav Minić, dok su lakše povrede zadobili Mile Lukić i Dejan Minić, brat od strica stradalog Miroslava. Povređeni su prebačeni u bolnicu u Sremskoj Mitrovici, gde im je ukazana medicinska pomoć - kaže za Press izvor blizak istrazi.

Jedan od meštana, Dušan Čupić, kaže da se hitno nešto mora preduzeti kako ova raskrsnica ne bi i dalje odnosila ljudske živote.

- Ova raskrsnica je crna tačka! Od otvaranja puta, za nepunih godinu dana, ovde je već poginulo nekoliko ljudi. Treba postaviti branike pored kolovoza i tako sprečiti da automobili sleću u kanal - kaže Čupić.

Kanal u koji je sleteo „pežo" sa četvoricom mladića

Mesto nesreće... Kanal u koji je sleteo „pežo" sa četvoricom mladića

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se juče oko podneva dogodila na putu Valjevo-Šabac dve osobe su poginule, a dve povređene.

„Golf" udario u „opel"

Do sudara je došlo kada je „golf" austrijskih registarskih tablica koji je vozio Željko N. (29) u velikoj brzini udario u desnu stranu „opel vektre" kikindske registracije, koja je dolazila iz suprotnog smera. Marija P. (53), vozač „opela", u tom trenutku skretala je ulevo prema sporednom putu, koji se uključuje na put Valjevo-Šabac.

Na licu mesta poginuo je Miodrag P. (58) iz Kikinde, suvozač u „opel vektri".

- Pola sata kasnije preminula je Bojana S. (74) iz Kikinde, koja se nalazila na zadnjem sedištu „opel vektre". Na lečenju u valjevskoj bolnici zadržana je Smilja S. (59) iz Kikinde, putnica iz „opela", koja je van životne opasnosti. Vozač „golfa" zadobio je lakše povrede i bolnicu je napustio na sopstvenu odgovornost - kaže za Press izvor blizak istrazi.

Нема коментара: