brojač poseta

уторак, 19. мај 2009.

PUCAO NA ŽENU, UBIO NJENU PRIJATELJICU!

Miodrag Radojičić (55) iz Trstenika posle svađe pucao iz pištolja na suprugu Snežanu, ali je ubio njenu prijateljicu Olgu Petrović (57), koja je pokušala da ih razdvoji

Borba za život... Olga preminula u bolnici u Kruševcu

Borba za život... Olga preminula u bolnici u Kruševcu

Miodrag Radojičić (55) iz Trstenika pucao je posle svađe na suprugu Snežanu (52), ali je ubio njenu prijateljicu Olgu Petrović (57), koja je pokušala da ih razdvoji! Pomahnitali Miodrag pokušao je ponovo da puca na suprugu, ali ga je ona ujela za ruku, pa je ispustio pištolj i pobegao! Policija je ubrzo uhapsila Radojičića.

Zločin se dogodio u subotu pre podne u dvorištu porodične kuće Radojičića u Trsteniku. Oko 10 časova Miodrag je došao iz prodavnice i počeo da se svađa sa Snežanom, koja je sedela na terasi sa majkom, Olgom i još jednom prijateljicom.

- Posle kraće rasprave, Miodrag je izvadio pištolj „CZ 88" i uperio ga u svoju ženu! Snežanina najbolja prijateljica Olga Petrović pokušala je da interveniše i da ih razdvoji. Ona je skočila ispred Miodraga, koji je dva metka ispalio pravo u nju! Nesrećna žena pogođena je u grudi. Miodrag je nameravao da ponovo puca na Snežanu, ali je ona skočila i ujela ga za ruku. Miodrag je potom ispustio pištolj i pobegao - kaže za Press izvor blizak istrazi, i dodaje:

- Olga je preminula nekoliko sati kasnije u kruševačkoj bolnici, dok je Miodrag ubrzo uhapšen. Zasad nema odgovora na pitanje zašto je ubistvo prijavljeno tek sat i po kasnije, oko 11.30 časova.

Miodrag Radojičić bio je vlasnik kožarsko-saračke radnje, koju je nasledio od svog oca. Prema priči komšija, u poslednje vreme posao mu je slabo išao, a za loše poslovanje firme optužio je suprugu Snežanu.

Stradala ni kriva ni dužna... Olga Petrović, slikarka iz Trstenika

Stradala ni kriva ni dužna... Olga Petrović, slikarka iz Trstenika

- Žalio se da mu posao ne ide, da je kriza ogromna i da ima velikih problema. Za sve je optuživao svoju suprugu koju je, kako sam čuo, i prilikom pucnjave optužio da je kriva za loše poslovanje firme. U poslednje vreme često je bio pijan - kazale su komšije, i dodale da Miodrag i Snežana imaju tri ćerke, od kojih se jedna udala, dok druge dve studiraju.

Olga Petrović bila je dugogodišnja prijateljica Snežane Radojičić.

- Kobnog jutra došla je na kafu kod Snežane. Bile su bliske i ona je pokušala da je zaštiti od muža. Olga je bila slikarka, predsednica Kluba likovnih stvaralaca Trstenika. Bila je istaknuti kulturni radnik u Trsteniku - pričaju njeni poznanici.

Miodragu Radojičiću određena je mera zadržavanja, a nakon toga biće priveden istražnom sudiji Okružnog suda u Kruševcu. Istraga će utvrditi da li je u subotu Miodrag bio pod dejstvom alkohola.

Нема коментара: