brojač poseta

уторак, 05. мај 2009.

POČELO "IZUVANJE" EVROPE!

Predstavnici Srbije na „Evrosongu 2009" Marko Kon i Milan Nikolić već održali prvu probu u moskovskoj „Areni", u kojoj će se 14. maja boriti za ulazak u finale

Vežbaju kao za slet... Srpski „Evrosong" tim na prvoj probi

Kona svi čupkaju za kosu

Marko Kon je prava atrakcija među novinarima i ostalim učesnicima, a kada ga sretnu na ulici Rusi i ostali stranci traže mu autogram i neprestano prilaze u želji da se slikaju s njim, a mnogi od njih čupkaju ga za kosu. Posle premijerne pres-konferencije Marko i Milan dali su veliki broj intervjua i zakazali brojne razgovore za medije za naredne dane. Inače, delegacija iz Srbije od svih prisutnih dobila je pohvale za organizaciju prošlogodišnjeg „Evrosonga".

Predstavnicima Srbije na „Evrosongu 2009" Marku Konu i Milanu Nikoliću u ponedeljak uveče priređen je svečani doček u Moskvi, a već juče imali su i prvu probu na veličanstvenoj sceni u moskovskoj „Areni".

Naš „Evrosong" tim, koji broji 17 članova, organizatori su sa aerodroma uputili direktno u luksuzni hotel „Meriot", koji se nalazi u samom centru Moskve, gde su im dobrodošlicu poželeli i predstavnici Bosne, grupa „Regina", koji su u Rusiju stigli dva dana ranije i koji su smešteni u istom hotelu.

- U Moskvi smo dočekani s velikim poštovanjem. Moji prvi utisci su izvrsni jer smo smešteni u prelepom hotelu „Meriot", a dodeljen nam je i autobus koji će nas voziti po gradu. Drago mi je što je i „Regina" smeštena u istom hotelu jer smo ipak sa istih prostora i dobro se razumemo - rekao je Kon, i naglasio da je već osetio duh Rusije o kojoj je maštao.

- Sinoć smo prisustvovali probi glamurozne parade koja je prolazila ulicom Tverskaja, u kojoj se hotel nalazi. Mi smo bili toliko fascinirani da smo mahali kao mala deca. To je bila proba parade koja će biti održana 9. maja na Crvenom trgu, povodom Dana pobede. Nešto što ću pamtiti svakako je ruski arsenal - istakao je Kon iznoseći za Press svoje prve utiske iz ruske prestonice.

Prva proba i pres-konferencija predstavnika Srbije održane su juče u prepodnevnim časovima. Srpski tim je zadovoljan prvim javnim predstavljanjem na „Evrosongu", a PR naše delegacije Duška Vučinić ističe da je prva proba bila veoma konstruktivna.

- Prva proba je u stvari više bila radna da bi se naša ekipa upoznala s njihovim organizatorima i rediteljima. Naš reditelj Boris Miljković već je usaglasio s njima neke detalje kada je reč o pokretima i osvetljenju i dobili smo neke sugestije koje ćemo već primeniti u petak, na sledećoj probi - kaže naš PR.

Нема коментара: