brojač poseta

петак, 22. мај 2009.

LEJDI GAGA JE HERMAFRODIT!

Američka elektropop diva, koja se već otvoreno deklarisala kao biseksualka, priznala je i da ima i ženski i muški polni organ!

s1

Pevačica Lejdi Gaga, koja je svojevremeno otvoreno priznala da je biseksualka, sada je ponovo šokirala javnost izjavom da je hermafrodit!

Ako je verovati američkom magazinu „Star treš", Lejdi Gaga je rekla da ima oba polna organa i da se toga nimalo ne stidi.

- To je samo mali penis i on uopšte ne utiče na moj život - rekla je tabloidu, i dodala:

- To nije nešto čega se stidim, ali ne pričam to okolo svima. Istina je, imam i muški i ženski polni organ, ali smatram se ženom. To je samo mali penis! O ovome nikada nisam pričala jer mi to nije bilo važno. To je isto kao da idemo okolo i pričamo o svojim vaginama - izjavila je 23-godišnja pevačica, i tako šokirala javnost.

s2

Mala stvar... Lejdi Gaga nema komplekse zbog svog međunožja

Lejdi Gaga, deklarisana biseksualka, već je davala izjave iz kojih se vidi da vodi veoma intenzivan seksualni život.

- Malo sam zbunjena kada su u pitanju ljubav i seks, to se i vidi iz mojih pesama. Bila sam sa puno devojaka, i zabavljala se i sa puno momaka koji su naprosto zavisni od seksa, ali i od kocke i alkohola. Vodim buran život - rekla je.

slika

Hermafroditi su osobe koji imaju ženski polni organ, vaginu, i penis. Nikada nije zabeležen slučaj u kome hermafrodit ima žlezde oba pola, već većina ima morfološke i psihološke osobine žene, kao što je to i u slučaju Lejdi Gage, koja tvrdi da sebe smatra ženom.

Američka pop pevačica prošle godine se probila u A listu slavnih muzičara hitom „Poker Face" sa debi albuma „The Fame", koji je nekoliko nedelja bio u samom vrhu svetskih top-lista. Njujorčanka je, uz pevačicu Dafi, bila jedini debitant koji je prošle godine dospeo na prvo mesto lista albuma i pesama. Puno ime Lejdi Gage je Stefani Džoen Anđelina Đermanota, a karijeru je počela kao tekstopisac za veći broj uspešnih umetnika kao što su Fergi, „Pusiket dols" i Britni Spirs. Za sebe Gaga kaže da je pod snažnim uticajem glem rokera kao što su Dejvid Bouvi, grupa „Kvin", ali i pop pevača Majkla Džeksona i Madone. Lejdi Gaga smatra se i modnom ikonom jednog dela gej populacije, a za svoju ljubav prema modi rekla je da potiče od majke: „Uvek je veoma pazila na svoj izgled, pa sam i ja takva", rekla je. Takođe, Lejdi Gaga rekla je i da smatra Donatelu Versaće svojom, kako je rekla, „muzom", i da joj je cilj da sve što radi u javnosti bude inspirisano modnim stilom naslednice modne imperije „Versaće".

Нема коментара: