brojač poseta

среда, 06. мај 2009.

Britanca godinu dana "lemala" verenicaIako smo navikli da kada se govori o porodičnom nasilju u ulozi negativca srećemo muškarce, postoje i obrnuti slučajevi.

Dokaz tome je Jan MekNikol (46) koji je britanskom "Sanu" ispovedio svoj hod po mukama sa verenicom koja ga je svakodnevno fizički zlostavljala godinu dana.

Jan tvrdi da je maltretiranje počelo ubrzo pošto su se on Mišel Viljamson (34) upoznali.

Posle samo četiri meseca zajedničkog života ona je počela da pravi ljubomorne scene, što je kulminiralo jedno veče kada ga je udarila u oko.

"Imao sam veliki podliv ispod oka, a kolegama na poslu rekao sam da sam glavom udario u kuhinjski element", priča Jan, koga je taj čin nasilja šokirao, ali on nije želeo da joj uzvrati istom merom. Nastavio je da da živi sa Mišel, a njeno bahato ponašanje je prikrivao i nalazio mu opravdanja.

Stvari su međutim postajale sve gore: "Tukla me čim god je stigla, šakama, kolenima, telefonom, pa i vrućom peglom. Zapretila mi je jednom da skinem majicu ili će mi peglu nasloniti na lice pa sam skinuo majicu i ona me opekla po ruci i leđima. Osetio sam nesnosan bol ", priča ovaj miroljubivi Britanac.

A njegovu verenicu kao da je to sve još više nerviralo pa mu je svakodnevno pretila da će ga prebiti kad dođe s posla kući. "Živeo sam u istinskom strahu, čak sam se razboleo od brige", kaže Jan.

Koliko je ta žena bila nastrana i zla, Ian je objasnio kazavši kako mu je gasila cigarete na polnom organu, a opuške mu je gurala u nos. Zatim je zahtevala seks, a u suprotnom je pretila novim batinama.

I bog zna koliko bi tortura ove žene nad verenikom trajala, da komšiluk nije pozvao policiju.

"Đavolja žena" je uhapšena i osuđena na sedam godina zatvora zbog zlostavljanja, pretnji i višestrukog nanošenja teških telesnih povreda vereniku.

Нема коментара: