brojač poseta

петак, 24. април 2009.

ZBOG RASKIDA ZAKLAO DEVOJKU NA NJEN 21. ROĐENDAN!

Vladimir Babić (33) iz Sremske Mitrovice zaklao je zbog raskida svoju devojku Tijanu Puzić na njen 21. rođendan!

Drama u centru grada... Ubica nakon zločina hteo da skoči sa zgrade

Stravičan zločin dogodio se juče u iznajmljenom stanu u Vasinoj ulici u centru Beograda! Babić je pokušao da skoči sa zgrade, ali se kasnije ipak predao policiji.

Tijana je ubijen juče oko 13 časova u iznajmljenom stanu na petom spratu u Vasinoj ulici 24. Kako Press saznaje, Babić, koji je bio Tijanin momak, došao je kod nje oko 10 časova.

- Tijana je juče slavila 21. rođendan. Vladimir je došao da joj čestita. Njihova veza je duže vreme bila u krizi. Pretpostavlja se da su Vladimir i Tijana juče i definitivno raskinuli. Napadu je prethodila rasprava, jer su stanari zgrade u Vasinoj rekli da se skoro celo pre podne čula vika iz stana broj 15 - kaže Pressov sagovornik blizak istrazi, i dodaje:

- Babić je nožem iskasapio devojku! Vidljive su brojne povrede po telu i vratu. Devojka se branila od napada i ubica je nekoliko puta nožem ubo u ruke. U jednom trenutku, Tijana se verovatno otrgla od ubice i pokušala da pobegne iz stana ili pozove pomoć, ali ju je Babić sustigao u trenutku kada je otvorila ulazna vrata od stana i isekao je po vratu!

Posle zločina Babić je sam uzeo telefon i pozvao policiju.

- Patrola koja je ubrzo stigla zatekla je stravičnu scenu. Devojka je ležala u lokvi krvi na ulazu stana. Tijana je još davala znake života i pozvana je ekipa Hitne pomoći, koja je brzo stigla, ali je mogla samo da konstatuje njenu smrt. Za to vreme, Babić se popeo na krov zgrade. Kada je došla patrola policije pretio je da će se ubiti, ali se na kraju ipak predao - kaže izvor iz policije.

Нема коментара: