brojač poseta

петак, 03. април 2009.

VELIKI BRAT: BESNILO I KAZNE

Sani Armani krivi voditelje Milana Kalinića i Marijanu Mićić za ispadanje, Milić u ilegali, „Emoušn" planira da ga kazni zbog neodmerenih izjava

Izdali ih prijatelji, izdao ih brat... Sandra Drašković i Milić Vukašinović (slika dole) ljuti na organizatore rijaliti-šoua

Sandra Drašković i Milić Vukašinović, dvoje prekobrojnih ukućana „Velikog brata", okrivili su organizatore ovog šoua za svoje izbacivanje. I dok Sani Armani i dalje smatra da je publika glasala protiv nje „zahvaljujući" voditeljima šoua, doktor za rokenrol odlučio je da se potpuno izoluje i da dok se ne završi serijal nema nikakve kontakte sa medijima i „Emoušnom", koji planira da ga kazni.

- Ispala sam najviše zahvaljujući neumesnim komentarima Milana Kalinića i Marijane Mićić - navela je Sandra, objasnivši da je to voditeljski dvojac učinio da se publika okrene protiv nje: - Nakon što sam kažnjena direktnom nominacijom, Milan i Marijana su pričali da sam neiskrena i loša, a ljudi su posle njihovih komentara stekli utisak da sam licemerna i glasali su protiv mene. Milan mi se naknadno izvinio - navela je popularna voditeljka Pinka.

Za razliku od Sani, Milić, koji i dalje ne može da poveruje da je izbačen zahvaljujući glasovima publike, odlučio je da se primiri. - Milić je odlučio da ne daje nikakve izjave dok se ne završi „Veliki brat" - navela je za Press Milićeva supruga Nina Rajković.

Izvor Pressa blizak produkciji kaže da su organizatori burno reagovali na Milićevu tvrdnju da je glasanje bilo namešteno.

- Kad je Milić izjavio da ga neko od dvojice vlasnika mrzi i da nije izbačen glasovima publike, već po želji nekog iz „Emoušna", producent Aleksandar Miljuš je u naletu besa počeo da psuje i najavio je da će Milić morati da trpi sankcije zbog svojih izjava: - Prošle godine zaradio je velike pare kad smo ga pozvali u VB, a sad nam tako vraća, besneo je Miljuš - navodi izvor Pressa.

PR „Emoušna" Marinela Kvapil rekla je da nije ništa novo da učesnici u VB optužuju organizatore za nameštaljke i da se dešavalo da pojedinci imaju svoje teorije zavere.

Нема коментара: