brojač poseta

петак, 17. април 2009.

UBIO ŽENU, ZAPALIO KUĆU, PA SE OBESIO!

Milovan Milosavljević (57) iz Novog Laništa kod Jagodine ubio bivšu suprugu Zoricu (48). Posle zločina zapalio kuću u kojoj je živela sa drugim mužem Milosavom Vasićem, pa izvršio samoubistvo

s1

Mesto zločina... Milovan posle ubistva zapalio kuću porodice Vasić u Novom Laništu

Milovan Milosavljević (57) iz Novog Laništa kod Jagodine ubio je bivšu suprugu Zoricu Vasić (48), zapalio kuću u kojoj je živela sa drugim mužem, pa izvršio samoubistvo! Kako Press saznaje, Milovan je ubio Zoricu jer nije mogao da preboli što ga je napustila i udala se za njegovog prijatelja i komšiju Milosava Vasića!

Zločin se dogodio u petak oko pet časova u Novom Laništu, koje se nalazi desetak kilometara severno od Jagodine. Meštani sela primetili su dim iz kuće Milosava Vasića i odmah obavestili vatrogasce. Oni su brzo stigli i ugasili požar. Kada su ušli u kuću, pronašli su žensko telo. Policajci su posle pola sata pronašli leš Milovana Milosavljevića u njegovoj kući, stotinak metara udaljenoj od kuće Vasića.

- Zorica je ubijena najverovatnije udarcem u glavu nekim tupim predmetom. Ona je preminula na licu mesta. Njeno telo pronađeno je u dnevnoj sobi. Vatrogasci su u prvom trenutku pomislili da je žena stradala u požaru. Međutim, na njenoj glavi bili su vidljivi tragovi udarca tupim predmetom - kaže za Press izvor blizak istrazi, i dodaje:

s2

- Njen suprug nije bio kod kuće, pa je policija otišla u kuću Zoričinog bivšeg supruga Milovana, koja se nalazi u blizini. Inspektori su pronašli telo Milovana koji se obesio u dnevnoj sobi. Pretpostavlja se da je posle zločina Milovan polio benzinom sobu u kojoj je ubijena Zorica i zapalio je. Onda je otišao kući i izvršio samoubistvo.

s3

Prema priči meštana, Milovan Milosavljević i Milosav Vasić godinama su se družili i bili dobri prijatelji.

- Živeli su u istom selu. Kuće su im bile udaljene stotinak metara i obojica su radili kao noćni čuvari u Jagodini. Milovan je bio zaposlen u Zoološkom vrtu u Jagodini. Posle izvesnog vremena, Milosav se zagledao u Milovanovu ženu, a blizina i svakodnevno druženje učinili su svoje. Počeli su tajno da se sastaju. Na kraju se Zorica razvela i preudala za Milosava. Uzela je i njegovo prezime - kaže naš sagovornik, meštanin Novog Laništa.

s4

Istraga... Policajac razgovara sa Milosavom Vasićem, za kojeg se Zorica preudala

On ističe da iako je od tada prošlo godinu dana, Milovan svoju bivšu ženu nikako nije mogao da preboli.

- Sve je bilo još teže jer su živeli u komšiluku. Prijateljstvo je prekinuto, ali su se njih dvojica svakodnevno viđali u autobusu kojim su iz sela putovali na posao. Milovan se u petak ujutru sa noćnog dežurstva vratio pre Milosava, otišao je u njegovu kuću i ubio Zoricu - kaže sagovornik Pressa.

Obdukcija tela Zorice Vasić pokazaće čime je tačno ubijena.

Нема коментара: