brojač poseta

понедељак, 06. април 2009.

UBIO ŽENU JER NIJE HTELA DA MU SKUVA KAFU!!!

Radoslav Nezirović (51) iz sela Čokot kod Niša nožem na smrt izbo suprugu Slađanu (46) kada je odbila da mu skuva kafu!

Porodična drama... Komšije Nezirovića šokirane ovim zločinom

Porodična drama... Komšije Nezirovića šokirane ovim zločinom

Radoslav Nezirović (51) iz sela Čokot kod Niša ubio je svoju suprugu Slađanu (46) jer nije htela da mu skuva kafu! Radoslav je pred dvanaestogodišnjim unukom Denisom nožem na smrt izbo nesrećnu ženu! Posle zločina Radoslav je otišao pravo u niški KPZ i tražio da ga odmah smeste u zatvor!

Porodična tragedija dogodila se u subotu oko šest časova ujutro, u porodičnoj kući Nezirovića u selu Čokot.

- Radoslav je tražio od supruge Slađane da mu skuva kafu. Kada je ona to odbila, Radoslav je uzeo kuhinjski nož i naočigled njihovog unuka Denisa izbo suprugu nekoliko puta! Radoslav je rekao ukućanima da je ubio ženu i otišao iz kuće - kaže za Press izvor blizak istrazi, i dodaje:

- On je autobusom otišao pravo u niški zatvor. Rekao je čuvarima na ulazu da je upravo ubio ženu i da ga odmah smeste u zatvor! Međutim, čuvari su mu objasnili da treba da se preda niškoj policiji. Radoslav je potom otišao na autobusku stanicu. Posle desetak minuta, policijska patrola uhapsila ga je na stajalištu gde je čekao gradski autobus. Radoslav je u policiji priznao ubistvo.

Radoslav i Slađana živeli su u porodičnoj kući sa sinom Pericom, snajom Lenom, ćerkom Vericom i troje unučadi. Snaja Lena kaže da su se svekar i svekrva često svađali.

- Stalno su bili u sukobu. Neprestano su se svađali i mi tu ništa nismo mogli da učinimo - priča očajna snaja.

Mesto zločina... Kuća porodice Nezirović u selu Čokot

Mesto zločina... Kuća porodice Nezirović u selu Čokot

Poznanici porodice Nezirović kažu da je Radoslav godinama maltretirao suprugu.

- On je patološki ljubomoran. Godinama je ženu sumnjičio zbog navodnih vanbračnih veza. Maltretirao ju je i tukao jer je bio ubeđen da ga vara - kaže poznanik ove porodice.

Komšije kažu da Nezirovići imaju malo zemlje i da se bave poljoprivredom, ali često idu i u nadnicu.

- Radoslav i njegov sin su često radili kao fizikalci na jednom stovarištu građevinskog materijala. Znamo da su se Radoslav i Slađana svađali i tukli, ali to je njihova porodična stvar, nas se to nije ticalo. Slađana je bila tiha i povučena žena. Zaprepastili smo se kada smo čuli da je Radoslav ubio ženu - kaže jedan od komšija Nezirovića.

Teško ranjenu Slađanu rodbina je povezla prema bolnici. Međutim, ona je preminula u kolima. Telo nesrećne žene prebačeno je na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije.

Otišao u zatvor ... Posle zločina Radoslav otišao u niški zatvor i tražio da odmah robija

Otišao u zatvor ... Posle zločina Radoslav otišao u niški zatvor i tražio da odmah robija

- Na telu je konstatovan je i veći broj ubodnih rana, prvenstveno po grudnom košu, koje su dovele do smrti - saopštili su patolozi. Slađanino telo juče je sa Instituta za sudsku medicinu vraćeno rodbini, a za danas je zakazana sahrana.

Radoslav Nezirović je sa krivičnom prijavom za ubistvo priveden istražnom sudiji Okružnog suda u Nišu, koji mu je nakon saslušanja odredio jednomesečni pritvor.

Нема коментара: