brojač poseta

субота, 11. април 2009.

UBIO ĆERKU, PA SEBE!

Siniša Simić iz Pirota iz pištolja ubio ćerku Natašu (20), teško ranio suprugu Dijanu, a onda pred komšijama sebi razneo glavu

Siniša Simić (44) iz Pirota ubio je juče ćerku Natašu (20), teško ranio suprugu Dijanu, a zatim nasred ulice izvršio samoubistvo. Nezapamćena porodična tragedija u pirotskom naselju Radin, po priči očevidaca, dogodila se nakon žustre svađe, a Siniša je u ženu i ćerku pucao iz pištolja u porodičnoj kući Dijaninih roditelja.

Lekari nemoćni

Nebojša Veličković, dežurni hirurg pirotske bolnice, kaže da su lekari prvo primili devojčicu koja je bila u vrlo lošem stanju.

- Devojčica je bila bez pulsa, bez tenzije. Urađena je reanimacija, ali, nažalost, ona nije dala rezultate, pa je devojka preminula. Nakon toga je dovezena njena majka, koja je imala povrede karlice. Nakon reanimacije na Odeljenju intenzivne nege, ona je poslata na Neurohirurgiju u Nišu. Na kraju je dovezen i otac, koji je imao teške povrede glave i destrukciju moždane mase, tako da je i on nakon reanimacije poslat na Neurohirurgiju u Niš - kaže za Press dr Veličković.

Prva je povredama podlegla ćerka Nataša, a supruga Dijana zadobila je prostrelnu ranu stomaka i hitno je prebačena u Niš, gde su se lekari do zaključenja ovog broja borili za njen život. Siniša Simić je takođe sa fatalnim povredama mozga prebačen u nišku bolnicu, ali su lekari odmah po prijemu konstatovali njegovu smrt.

Kako smo saznali na licu mesta, sve se dogodilo u popodnevnim satima, naočigled komšija i prolaznika. Pomahnitali Siniša došao je u porodičnu kuću supruge Dijane, gde su živeli njen otac i majka, a sa njom se nalazila i ćerka. Odmah je krenula teška svađa između supružnika. Siniša je kod sebe imao pištolj, za koji je posedovao potrebne dozvole.

- Začulo se nekoliko hitaca iz pištolja, koji su uznemirili celo naselje. U suprugu je pucao na vratima njene rodne kuće. Nakon toga je svoju ćerku izvukao iz kuće i pucao u nju. Videla sam kada je Nataša odletela i pala na zemlju u dvorištu kuće, a onda je Siniša izašao na ulicu i naočigled nekoliko komšija pucao sebi u glavu i ostao da leži u lokvi krvi - priča komšinica Gordana Đorđević.

Ona objašnjava da su se i odranije među Simićima dešavale velike prepirke i svađe. Dijana i Nataša su u kuću Dijaninih roditelja bežale od Siniše kada bi se on razbesneo.

- Posle pucnjeva, krvi je u dvorištu kuće bilo na sve strane. Komšije su pritrčale i pokušale da pomognu, pozvale odmah Hitnu pomoć. Bila je strašna scena. Pritrčali smo s komšijama do Nataše, jedan komšija, koji je inače lekar, pokušao je da joj da veštačko disanje, ali je krv prskala na sve strane i nije bilo pomoći - kroz suze govori prva komšinica Gordana.

Prema njenim rečima, veoma loši porodični odnosi doveli su do ove tragedije.

Više puta je bežala od njega kada bi se razbesneo. I juče je došlo do velike svađe kada je počeo da ih napada, pa su se Dijana i Nataša sakrile kod njenih roditelja, ali pomoći nije bilo. Dijanini roditelji su divni ljudi, a takva je i Dijana. Ni sa kim se nikada nisu svađali, nikom se nisu zamerili, ali eto, zadesila ih je strašna tragedija. Sa Sinišom su imali velike probleme. Velika je sreća što je njihov sin u tom momentu bio u školi, inače ne smem ni da zamišljam šta bi bilo - kaže Đorđevićeva za Press.

Нема коментара: