brojač poseta

петак, 10. април 2009.

UBIJEN ČEKIĆEM U GLAVU!

Dragoslav Momčilović (55) iz Topole ubijen je s nekoliko udaraca čekićem u glavu, nepoznati napadač teško povredio i Dragoslavljevu nevenčanu suprugu Miroslavu Mihajlović (35) i pobegao

Dragoslav Momčilović (55) iz Topole ubijen je s nekoliko udaraca čekićem u glavu! Nepoznati napadač posle ubistva napao je i Dragoslavljevu nevenčanu suprugu Miroslavu Mihajlović (35), naneo joj teške povrede i pobegao! Dragoslav je preminuo na putu do bolnice, dok se lekari bore za Miroslavin život.

Tragedija... Dragoljub živeo u kući u Svetosavskoj ulici u Topoli

Tragedija... Dragoljub živeo u kući u Svetosavskoj ulici u Topoli

Nepoznati muškarac došao je u Dragoslavljevu kuću u Svetosavskoj ulici u Topoli u četvrtak oko 20 časova. S domaćinom je boravio u kući, a zatim su otišli u novosagrađeni podrum u dvorištu, u kojem je Dragoslav držao vetrobranska stakla, koja je prodavao.

Policiji se javio svedok?

Posle ubistva, u Topoli i okolini jake policijske snage s psima tražile su ubicu. Kako Press saznaje, policiji se javio čovek koji je navodno video šta se dogodilo u četvrtak uveče u kući Dragoslava Momčilovića. Istraga je u toku.

- Zasad se ne zna kako je tekao razgovor između Dragoslava i tog čoveka. Ubica je dohvatio čekić koji se nalazio u blizini, jer je izgradnja kuće u toku. On je čekićem krvnički udarao Dragoslava po glavi! Miroslava je krenula u podrum nekoliko minuta kasnije. Ubica je i nju udario čekićem po glavi i pobegao. Prvi komšija je čuo dozivanje u pomoć i pozvao policiju - kaže naš sagovornik blizak istrazi.

Đorđe Tanasijević, prijatelj Dragoslava i Miroslave, koji je juče došao da preuzme ključeve kuće i počne pripreme za sahranu, kaže da je njegov prijatelj sigurno poznavao ubicu.

- Iz bolnice mi je javljeno da je Dragoslav preminuo na putu ka bolnici kod mesta Svetinje. Lekari su mi rekli da je imao stravične povrede, frakturu lobanje, nagnječenje mozga i obilno je krvario. I njegova žena je u teškom stanju. Zadobila je prelom lobanje i povrede mozga. Ona je operisana u kragujevačkoj bolnici i juče je bila priključena na aparate za disanje - objašnjava Tanasijević, i dodaje:

Mesto zločina... Dragoljub ubijen u podrumu kuće u izgradnji

Mesto zločina... Dragoljub ubijen u podrumu kuće u izgradnji

- Dragoslav je bio skroman čovek koji se malo družio s komšilukom. Nije mu svaki poznanik svraćao u kuću. Sa mnom je često razgovarao u prolazu, samo preko ograde. To što je ubicu uveo u kuću i podrum znači da ga je dobro poznavao.

Dragoslav je ubicu uveo u kuću i podrum, što znači da ga je dobro poznavao … Đorđe Tanasijević, prijatelj

Dragoslav je ubicu uveo u kuću i podrum, što znači da ga je dobro poznavao ... Đorđe Tanasijević, prijatelj

Tanasijević kaže da je Dragoslav s Miroslavom živeo zajedno poslednjih godinu dana. On se odavno razveo. Njegova prva žena, sin star 26 godina i tri godine mlađa ćerka žive već deset godina u Švajcarskoj.

Policija nije imala kome da preda ključeve kuće, pa je juče došla Savka Đorđević, bivša svastika ubijenog Dragoslava.

- On se odavno razveo od moje sestre. Rodom je iz Mladenovca, ovde je živeo 30 godina. Obavestila sam njegovog sina i ćerku, koji su krenuli iz Švajcarske. Ne znam šta me je snašlo i šta nam je sada činiti. Zaista ne znam kom se zamerio - kaže Savka Đorđević.

Dragoslav Momčilović bavio se prodajom vetrobranskih stakala za putnička i teretna vozila, koja je držao u podrumu u kojem je ubijen. Komšije kažu da je Dragoslav nekada bio policajac, ali je dobio otkaz u policiji. Većina komšija nije bila raspoložena da priča o zločinu i svi su još uvek uplašeni jer ne znaju da li je ubica uhvaćen.

Нема коментара: