brojač poseta

среда, 15. април 2009.

SKANDALOZNO: OSTOJIĆ PRETI PRESSU!

Poslanik LDP-a Zoran Ostojić poručio juče da će za Press odvojiti „DVA MINUTA, BENZIN I ŠIBICU"!

Poslanik LDP-a Zoran Ostojić juče je otvoreno zapretio novinarki Pressa! Kada smo ga pozvali i zamolili za komentar „slučaja Mićić", Ostojić je najpre odbio da razgovara sa nama. Na naše insistiranje „da odvoji bar dva minuta za Press", on nam je doslovce rekao:

- Imam za vas dva minuta, ali za benzin i šibicu!

Je l' vi to nama pretite?

- Rekao sam vam!

Znači, pretite?

- Molim vas, ne ometajte narodnog poslanika u radu!

Posle ovog razgovora Ostojić je prekinuo vezu i nije više odgovarao na naše pozive.

Natašu Mićić niko ne proverava!

BEOGRAD - Administrativni odbor Skupštine Srbije neće proveravati da li je narodna poslanica Nataša Mićić zloupotrebila položaj naplaćivanjem naknade za iznajmljivanje stana u Beogradu i naknade za odvojen život od porodice. Iako je sama Mićićka javno priznala da živi u Užicu, nadležnima ne pada na pamet ni da joj oduzmu ove privilegije!

Predsednik Administrativnog odbora Nenad Konstantinović kaže da nema nadležnost da proverava gde poslanici spavaju!?!

- Administrativni odbor nema nadležnost da prati poslanike i utvrđuje gde oni žive i koliko vremena provode u kom mestu - objasnio nam je Konstantinović.

Zanimljivo je da ni opoziciju ne interesuje da li Nataša Mićić zloupotrebljava prava. Tomislav Nikolić, lider SNS-a, koji je doskoro bio predsednik, a sada je član Administrativnog odbora, kaže da ne želi da se bavi Mićićkom.

Radikal Zoran Krasić kaže da do juče nije znao da Mićićka uzima novac za odvojen život.

- Niti znam šta prima, niti gde živi, niti me interesuje - kazao nam je Krasić.

Narodni poslanik iz Čajetine Arsen Đurić (DSS) nije želeo da komentariše da li Nataša uzima novac za stanovanje u Beogradu, a živi u Užicu.

- Ja znam za sebe. Ne stanujem u Beogradu, prijavljen sam na Zlatiboru jer tamo živim i radim, a od Skupštine Srbije primam samo razliku u plati - kazao nam je Đurić.

Jedino predsednik Gradskog odbora Nove Srbije u Užicu Zoran Aksić smatra da nadležne institucije treba da preispitaju istinitost navoda da Nataša uzima novac za stanarinu i odvojen život, a da živi u Užicu.

Нема коментара: