brojač poseta

уторак, 21. април 2009.

PLJAČKAŠ RANIO SAM SEBE

Maskirani razbojnik upao u menjačnicu „Cikota" u Žarkovu i pucao iz „kalašnjikova" u radnicu koja se nalazila iza neprobojnog stakla na šalteru. Rikošetirani metak pogodio pljačkaša, koji je uspeo da pobegne

Filmska pljačka... Razbojnik usred bela dana upao u menjačnjicu „Cikota“ u Žarkovu

Filmska pljačka... Razbojnik usred bela dana upao u menjačnjicu „Cikota" u Žarkovu

Maskirani razbojnik upao je juče po podne u menjačnicu „Cikota" u beogradskom naselju Žarkovo i pucao iz automatske puške u radnicu koja se nalazila iza neprobojnog stakla na šalteru. Rikošetirani metak pogodio je pljačkaša, koji je pobegao bez plena! Radnica menjačnice nije povređena!

Pokušaj pljačke menjačnice koja se nalazi u tržnom centru u Trgovačkoj ulici dogodio se oko 17 sati. Kako Press saznaje od izvora u policiji bliskog istrazi, pljačkaš je automatsku pušku držao u torbi dok je ulazio u menjačnicu „Cikota".

- Menjačnica se nalazi u hodniku u prizemlju tržnog centra u Žarkovu. Pljačkaš je došao iz pravca pijace. U hodniku ispred menjačnice stavio je čarapu preko lica i sa puškom koja je bila u torbi ušao u menjačnicu - kaže Pressov sagovornik, i dodaje:

- Kada je videla maskiranog čoveka da ulazi u lokal, radnica menjačnice spustila je šiber na šalteru! U tom trenutku razbojnik je počeo da viče na nju i onda je cev puške koju nije ni izvadio iz torbe uperio prema njoj. Ona je zalegla, a on je ispalio tri-četiri metka u staklo! Razbojnik se iznervirao što staklo nije puklo, pa je pokušao da kroz jednu rupu proturi cev i ubije radnicu!

U policiji kažu da ova menjačnica ima neprobojno staklo, koje je dosta oštećeno, ali je radnicu spaslo sigurne smrti jer ga nijedan metak nije probio dok je ona ležala iza pulta.

- Rikošetirani metak pogodio je pljačkaša. On je verovatno i sav isečen od stakla koje se sručilo na njega. Pobegao je prema ulici Poručnika Spasića i Mašare.

U pucnjavi je, kako nezvanično saznajemo, ipak lakše povređena jedna mušterija koja je krenula da uđe u menjačnicu u trenutku kada je razbojnik zapucao.

Pucnji iz menjačnice čuli su se i van lokala, a većina svedoka koja se slučajno zatekla u blizini Tržnog centra u Žarkovu videla je mladića koji sa automatskom puškom koju je gurnuo ispod jakne trči između zgrada. Ubrzo je na lice mesta stiglo nekoliko policijskih patrola, ali je razbojnik ipak pobegao. Kako su na podu i pultu menjačnice ostale lokve krvi, u policiji veruju da će pre ili kasnije razbojnik ipak morati da zatraži lekarsku pomoć.

Vlasnik menjačnice Mitar Cikotić kaže da je njegova radnica nepovređena.

- U šoku je. Dobro je reagovala i odmah je zalegla. Staklo sam nedavno ugradio jer su me već nekoliko puta pljačkali. Na sreću, staklo je izdržalo. Radnica nije povređena. Ima samo oguljena kolena. Na jednom mestu izgleda da je pljačkaš pokušao da proturi cev kroz staklo i ponovo puca. Hteo je da je ubije. Tu ima najviše krvi, mislim da ga je staklo iseklo. Nadam se da će ga policija pronaći - rekao je vlasnik menjačnice.

Нема коментара: