brojač poseta

среда, 08. април 2009.

Luda VB žurka

Pijanom Čanku pomagalo obezbeđenje, voditeljka Marijana Mićić privodila Sajka

Đetić učio mađioničara oro... Big Lale i Filip đuskanjem zabavljaju Sani Armani

Ludom žurkom u kući „Velikog brata „ proslavljen je kraj najgledanijeg serijala ovog rijaliti-šoua, ali i velika pobeda Mikija Đuričića. Pčelar iz Kupinova jedva je uspevao da se odbrani od brojnih fanova, ali su pored Mikija u glavnim ulogama bili i ostali učesnici „Ol stars" serijala. Iako su završili na drugom i trećem mestu, Gru i Filip bili su među najveselijima, a superfinalistkinja Mira Škorić vrlo brzo je napustila poprište zabave.

Tijana Stajšić nije se ni pojavila na proslavi, dok je Maca poraz „lečio" osmehom, u društvu svoje devojke, takođe Tijane iz Novog Sada.

Opipala mu puls... Ljubavna uvertira Marijane Mićić i Nikole Sarića Sajka

Ipak, da sve ne prođe bez skandalčića pobrinuli su se voditeljka Marijana Mićić i Nenad Čanak. I dok su stasitog političara oko četiri ujutru momci obezbeđenja zbog pripitosti morali gotovo da iznesu iz kuće, lepa Mara u jednom trenutku ulovljena je u ženskoj sobi u zagrljaju Nikole Sarića Sajka, člana „OT benda". Prisnost „Emoušnove" voditeljke i mladog pevača otkrivena je nakon što su fotoreporteri gotovo na silu upali u prostoriju, a čitava stvar je završena tako što je, na insistiranje Mićićeve, obezbeđenje „zamolilo" paparace da obrišu njene kompromitujuće fotke.

Нема коментара: