brojač poseta

уторак, 07. април 2009.

JOVANOVIĆ: BEBA MI DAJE DŽIP!

Lider Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović konačno je sinoć odgovorio na bar jedno od mnogih pitanja koja mu već gotovo mesec dana javno postavlja Press - otkrio je da je „simpatizer" koji mu pozajmljuje džip zapravo Vladimir Beba Popović!

ceda jovanovic

Što je skroman... Jovanović sa porodicom u ovoj vili živi samo u dve sobe?!

Čuveni vođa studentskih demonstracija požalio se „da ne može svoj posao da radi tako što će na magarcu da putuje po Srbiji" i da ne zna kakvu će uslugu Beba da traži zauzvrat.
Jovanović je u intervjuu RTS-u, bez imalo pardona, između ostalog, izjavio i da živi kao podstanar u Bulevaru Aleksandra Karađorđevića na Dedinju, u kojoj ne postoji nijedna vila (!?!), na pet metara od autobuske stanice, u kojoj u jednoj sobi spavaju njegova deca, a u drugoj on!
Istine radi, u neposrednoj blizini ove vile, osim Belog dvora i bivšeg Maršalata, gde se sada zida nova američka ambasada, a koja je tačno preko puta, nalaze se i kuća Jovanke Broz, velelepna vila Filipa Ceptera, vila porodice Karić u kojoj je bilo sedište njihovog Pokreta „Snaga Srbije", izraelska ambasada, vila Dragana Stojkovića Piksija, kao i mnoge druge. A da ne bude baš sve manipulacija, kroz ovu ulicu zaista prolazi autobus na liniji 42, i zaista postoji stanica u neposrednoj blizini.
Upitan je Jovanović i da li mora bavljenje politikom obavezno da se završi u najelitnijem delu Dedinja.
- Danas sam podstanar na Dedinju. Ja ne mogu uvek da pravim kompromise, posebno kad treba da obezbedim svojoj deci ono što im dugujem. Svaki čovek treba da zna da je ne živim na njegov račun i da ja svojoj deci treba da obezbedim sigurnost. Niko nije odgovarao za prebijanje mojih roditelja i pokušaj spaljivanja mog stana, ja ne mogu da rizikujem onoliko koliko sam rizikovao do sada, jer sad ne rizikujem samo sebe - pravdao se lider LDP-a, i najavio, doduše, da se za dva meseca seli sa Dedinja.
Jovanović, međutim, nije precizirao gde će mu biti sledeća adresa.

Нема коментара: