brojač poseta

среда, 15. април 2009.

IZREŠETAN NA GLAVNOJ ULICI USRED DANA!

U Dejana Jovanovića (27) iz Paraćina sugrađanin Dejan Đorđević ispalio nekoliko metaka i ubio ga. Motiv zločina, najverovatnije, neraščišćeni imovinski odnosi

Dejan Jovanović (29), zvani Gavra, privatni preduzetnik iz Paraćina, izrešetan je juče na ulici usred grada oko 14.50 sati! Pogođeni Jovanović preminuo je vrlo brzo nakon što je prevezen na hirurško odeljenje paraćinske bolnice. Motiv ubistva najverovatnije su neraščišćeni imovinski odnosi sa ubicom Dejanom Đorđevićem (21), koji je uhapšen nekoliko časova posle zločina. Đorđeviću je određen 48-časovni pritvor.

Zločin se dogodio u ulici Vožda Karađorđa, u produžetku glavne ulice Kralja Petra Prvog, u neposrednoj blizini autobuskog stajališta, diskonta pića i Auto-škole "Start". Ispred diskonta bilo je nekoliko mladića koji su bili očevici događaja, a koje je policija odmah privela na saslušanje. Kako Press saznaje, i ubijeni i ubica, inače romske nacionalnosti, bili su u sopstvenim automobilima kada su se zaustavili na ulici. Obojica su izašla iz kola, a onda su odjeknuli pucnji. Đorđević je ispalio u Jovanovića više metaka, a onda seo u kola i pobegao. Teško ranjeni Jovanović ostao je da leži na kolovozu.

- Začuo sam pucnje. Kada sam se usudio da izađem iz lokala, video sam čoveka kako leži na ulici, sav krvav! Neko je zvao Hitnu pomoć. Vrlo brzo, za minut, pomoć je stigla i odvezla ranjenog Jovanovića u bolnicu - kaže jedan od radnika obližnjeg lokala.

Niko od direktnih očevidaca, koji su odmah saslušani u policiji, nije smeo da kaže ni reč o ovom događaju. Radnici u obližnjim radnjama tvrde da su obe porodice, i Jovanovići i Đorđevići, dobrostojeće, i da se bave privatnim biznisom. Ubijeni Jovanović držao je poznati paraćinski kafić "Ric".

- Ubijen je samo dvadesetak metara od kuće. Blizu mu žive i roditelji. Kad je čuo da mu je pucano na sina, Dejanov otac doživeo je infarkt. Eno ga leži na internom odeljenju! Pitanje je da li će se oporaviti - rekao nam je poznanik ove porodice.

Policija je odmah nakon zločina blokirala mesto događaja. Ulica Vožda Karađorđa bila je zatvorena za saobraćaj. Na lice mesta izašli su istražni sudija Okružnog suda u Jagodini Vera Milanović i okružni javni tužilac Goran Busarčević.

Milanovićeva je potvrdila da je na licu mesta pronađeno šest čaura. Ubijeni je bio u kolima sa poznanikom.

Žitelji ulice Vožda Karađorđa u velikom su strahu jer se ulična ubistva u Paraćinu dešavaju veoma retko.

Kada smo jednog od njih pitali za komentar, rekao je samo: "Ne znam. Ja se ne družim sa dilerima droge".

Нема коментара: