brojač poseta

недеља, 05. април 2009.

DEDA OD RADOSTI SLOMIO NOGU

Deda Slobodana Vasića, takmičara u „Zvezdama Granda", potrčao da čestita unuku i pao između delova scenografije

s1

Prva pomoć... Srećom i igrom slučaja, u studiju se zatekla ekipa klinike „Anlave"

Tokom subotnje emisije „Zvezde Granda" dogodio se i jedan incident, koji umalo da pokvari slavljeničku atmosferu u studiju u Košutnjaku.

Pošto je Saša Popović objavio da je Subotičanin Slobodan Vasić prošao u narednu rundu, njegov deda Dobrivoje doslovno je poleteo sa svog mesta da bi čestitao unuku i, ne gledajući ispred sebe, stropoštao se između delova scenografije, polomivši pri tom nekoliko rasvetnih tela. U studiju je za trenutak zavladao muk jer je pad delovao zastrašujuće.

I pored ozbiljnog pada deda je odmah ustao, šepajući došao do unuka i zagrlio ga. Odmah su mu pritrčali Popović, kao i dežurni lekari iz klinike „Anlave", koji su ga pregledali na licu mesta i uputili u Urgentni centar, gde je mu utvrđena ozbiljna povreda pete i stavljen gips. Deda Dobrivoje za Press kaže da mu nije krivo što se povredio.

s

Ustao... Dedi Dobrivoju unuk preči od zdravlja

- Ma, noga će da prođe, samo nek je moj Sloba prošao dalje - kaže on, i obećava da će već naredne nedelje ponovo bodriti unuka.

Slobodanje, s druge strane, rekao da će probati da nagovori dedu da malo odmori, sačuva živce i zdravlje.

NAJGLEDANIJA EMISIJA U SERIJALU

Subotnje izdanje „Zvezda Granda", prvo u kome su spojene ženska i muška grupa takmičara, dostiglo je rejting od čak 26, što ga čini najgledanijom emisijom u ovosezonskom serijalu. Budući da je finalna serija emisija tek započela, u „Grandu" očekuju da će rejting uskoro preći i magičnu cifru od 30, što poseban značaj ima kada se zna da emisija traje puna tri sata.

Нема коментара: