brojač poseta

недеља, 05. април 2009.

Crnogorski lobi opet radi: KAPISODA PRETEKAO MIKIJA!

Producenti „VIP Velikog brata" u nebranom grožđu - Filip Kapisoda za dva dana uspeo da sakupi najveći broj glasova za pobedu, ostavivši iza sebe favorita Mikija Đuričića

s1

Crna Gora vs Kupinovo... Uprkos opštem uverenju da je Miki siguran pobednik, Filip, izgleda, ima tajne adute

Sudeći prema dosadašnjem toku glasanja, crnogorski maneken Filip Kapisoda sve je bliži pobedi u serijalu „Veliki brat VIP ol stars".

slika1

Kako tvrdi naš izvor blizak produkciji „Emoušn", zahvaljujući crnogorskom lobiju Filip je za dva dana uspeo da sakupi najveći broj glasova publike, ostavivši iza sebe „večitog favorita" Mikija Đuričića!

- Ako se glasanje nastavi ovim tempom, Kapisoda će sigurno otići kući bogatiji za 50.000 evra, koliko iznosi glavna nagrada za pobednika serijala. Za razliku od nekih drugih emisija, u kojima se sa jednog broja može glasati pet-šest puta, u „Velikom bratu" nema ograničenja za glasanje. Zato sa jednog broja može da pristigne ogroman broj glasova! Crnogorski lobi je veoma jak, a ako se dobro organizuje i uloži desetak hiljada evra u glasanje, Filip će iz kuće „Velikog brata" sasvim sigurno izaći kao pobednik - kaže izvor Pressa.

Producenti strahuju za ishod jer postoji velika verovatnoća da se ponovi prošlogodišnji scenario, kad je modna kreatorka iz Nikšića Mimi Đurović, zahvaljujući organizovanom glasanju, uspela da pobedi glavne favorite za nagradu - Milića Vukašinovića i Ajs Nigrutina. Poraženi „doktor za rokenrol" je posle Miminog trijumfa izjavio:

s2

SCENARIO „MIMI 2"... Prošle godine Mimi Đurović, zahvaljujući organizovanom glasanju, uspela da pobedi Milića Vukašinovića i Ajs Nigrutina

- Organizatori tako nešto ne mogu da spreče. To su crnogorska posla, jer kod njih se glasa po direktivi. Naredba je glasila: „Glasaj", i svi su glasali kao da je reč o državnom projektu. Mimi je pobedila na isti način kao što se Crna Gora odvojila od Srbije - rekao je Vukašinović.

slika2

Prema rezultatima ankete na forumu VB-a, apsolutni favorit za pobedu je pčelar iz Kupinova Miki Đuričić, za koga je glasalo čak 69,3 odsto forumaša, dok je Kapisoda pri dnu liste sa tek 1,2 odsto glasova!

Izbacivanje 40% gledanije

Darko Broćić, direktor agencije „AGB Nielsen medija risrč", za Press kaže da je ukupna gledanost „VB VIP ol stars" u 2009. bolja od gledanosti „VIP VB" iz marta 2008. godine.

- Posmatramo po emisijima, razlike nisu uvek iste. Na primer, prosečan rejting useljenja je u 2008. godini bio 16,9%, a ove godine je 21%. Emisije „Izbacivanje" su gledanije za više od 40% ove godine nego prošle. S druge strane, kada se posmatraju lajv uključenja od 23:30 ili od ponoći, razlika u odnosu na 2008. je daleko manja nego kod prethodno navedenih emisija - kaže Broćić.

Нема коментара: