brojač poseta

недеља, 26. април 2009.

BANJA KAO SANREMO!

Na pop festivalu u Vrnjačkoj Banji Neda Ukraden, Miki i Jelena Jevremović, duet „Koktel benda" i voditelja Voje Nedeljkovića, Petar Grašo, Kemal Monteno, „Negativ"...

s1

Ne da se... Neda Ukraden

Muzički festival u Vrnjačkoj Banji održaće se od 2. do 6. juna i biće najjači pop događaj ove godine u Srbiji. Festival će direktno prenositi Pink televizija, a među pevačima koji će se pojaviti u revijalnom i takmičarskom delu naći će i Neda Ukraden, Miki i Jelena Jevremović, Katarina Sotirović, dok će jedno od iznenađenja biti i duetska pesma „Koktel benda" i voditelja Voje Nedeljkovića.

Voja Nedeljković

Propevao... Voja Nedeljković

Dragan Alempijević, direktor festivala, kaže za Press da će ovogodišnja svetkovina najviše ličiti na čuvene italijanske muzičke hepeninge: - Spremamo dosta iznenađenja i Banja će ove godine ličiti na Sanremo - kaže Alempijević za Press, i dodaje: - Tokom pet dana trajanja biće toliko zanimljivih kulturnih i muzičkih događaja, koncerata i promocija da će Banja bez sumnje u to vreme postati kulturna prestonica Srbije. Što se takmičarskog dela tiče, na slatkim smo mukama jer imamo veliko interesovanje najvećih srpskih zvezda, pa će se konačan spisak učesnika znati narednih dana. Imaćemo dosta zanimljivih dueta, a program će voditi Jelena Bačić-Alimpić. U revijalnom delu nastupiće i Petar Grašo, Kemal Monteno, grupe „Atomsko sklonište" i „Negativ".

Neda Ukraden priznaje da je poziv na festival u Banji veoma obradovao: - Krajnje je vreme da nastupim na nekom festivalu u Srbiji! Biće mi veliko zadovoljstvo da se pojavim u Banji - kaže Neda.

s2

Spremaju novi duet za Banju... Miki i Jelena Jevremović

Нема коментара: