brojač poseta

петак, 17. април 2009.

Advokat: Zvezdan Slavnić u teškom stanju, lancima vezan za krevet!

Zvezdan Slavnić (32), sin proslavljenog košarkaša Zorana Moke Slavnića, posle operacije aorte nalazi se na Institutu za pulmologiju u Beogradu

Zvezdan Slavnić

Iz zatvora na operacioni sto... Zvezdan Slavnić

Njegov advokat Momčilo Minić kaže da je Zvezdan, koji je u teškom stanju zarđalim lancem i katancem vezan za bolnički krevet zbog bojazni da ne pobegne!

Zvezdan Slavnić uhapšen je 22. oktobra 2008. u Beogradu zbog sumnje da je bio član grupe koja je organizovala prodaju droge iz Beograda u Kruševac. U međuvremenu, njegovo zdravstveno stanje se pogoršalo posle operacije aorte izvršene pre 15 dana.

- Zvezdan je zarđalim lancem i katancem vezan za bolnički krevet, iako mu temperatura ne spada i ne može da ustaje! Ni kučići se više ne vezuju lancima! Posetio sam ga juče i bio je u lošem stanju. Smršao je, ima temperaturu i dijareju. Lekari sa Instituta za pulmologiju rekli su mi da bi više voleli da on bude vraćen na kardiologiju, gde je i operisan - ističe Momčilo Minić, i dodaje:

- Slavnić je kao dete imao srčane tegobe. Posle višemesečnog pritvora u KPZ „Kruševac" stanje mu se pogoršalo. Operisan je 4. aprila u Kliničkom centru u Beogradu. Zahvat je bio jako komplikovan, a lošem stanju je doprinelo što je pravo iz memljive ćelije maricom prebačen na operacioni sto! Posle operacije su nastale komplikacije, zbog čega nije vraćen u pritvor u Kruševac, već je prebačen u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu. Tamo je bio pet dana i lekari su konstatovali da ima emboliju pluća, pa je vraćen na Klinički centar - kaže Minić.

Нема коментара: