brojač poseta

субота, 14. март 2009.

Vanja se razgolitila

Vanja se razgolitila

Vanja Mandić, takmičarka rialiti šou programa „Survivor”, slikala se za martovsko izdanje magazina za muškarce CKM i pokazala da se podjednako dobro snalazi pred objektivom fotografa kao i u džunglama Paname.

Vanja je za „Blic” prenela utiske sa snimanja fotografija koje su, kako kaže, baš po njenom ukusu.
- Fotografije su sasvim okej, naravno - nisam skroz naga. Slike su erotične, ali ne vulgarne i predstavljena sam kao amazonka, što je uostalom u mom fazonu - kaže Vanja, koja se na fotografijama zagonetno smeši, odevena u oskudnu životinjsku kožu, poput prave žene-ratnice.

- Snimanje je proteklo odlično, ekipa je bila super i odlično smo sarađivali, za par sati je sve bilo gotovo. Nisam imala tremu, jer je inače nemam ni od kamera ni od fotoaparata, a ovakvo slikanje mi prija - priča Vanja i dodaje da su svi komentari njene okoline veoma pozitivni, a na pitanje da li bi ponovila ovakav fotosešn, odgovara: „Naravno da bih. Možda bih volela da se slikam za ‘Maksim’, ali ne i za ‘Plejboj’, jer nisam toliki egzibicionista”. Budući da je Vanja džudistkinja, trenutno se priprema za prvenstvo Srbije koje će se održati ovog vikenda, dok u aprilu odlazi sa reprezentacijom naše zemlje u Gruziju na Evropsko prvenstvo u džudou.

Нема коментара: