brojač poseta

субота, 28. март 2009.

Strašan zločin u Osečini: DEVOJČICU SILOVALI 7 MESECI!

Lokalni tajkun Radovan Todorović (55), njegov sin Dejan (25) i njihov prijatelj Milovan Gavrilović (22) mesecima silovali komšinicu D. J. (14)! Devojčicu silovali uz pretnju da će joj pobiti porodicu!

Silovanje u šumi... Radovan, Dejan i Milovan vozili devojčicu do sela Bratačić kod Osečine

Silovanje u šumi... Radovan, Dejan i Milovan vozili devojčicu do sela Bratačić kod Osečine

Radovan Todorović (55), njegov sin Dejan (25) i Dejanov prijatelj Milovan Gavrilović (22) sedam meseci su silovali D. J. (14), učenicu iz Osečine! Nesrećna devojčica do detalja je ispričala policiji šta su joj radila trojica lokalnih moćnika, koji su je uz pretnju da će joj pobiti porodicu vozili u šumu i tamo je naizmenično silovali!

Čestita porodica

Komšije D. J. pričaju sve najbolje o njenoj porodici.

- Otac joj je vredan i pošten čovek koji radi teške fizičke poslove da bi zaradio za život i školovanje dece. Zbog toga je često na terenu, van Osečine, dok majka radi u jednom privatnom preduzeću. Stanuju privatno, a pored D. J. imaju još dve mlađe ćerke bliznakinje i jednu stariju, koja je u srednjoj školi u Loznici. Najgore je što žive 200 metara od kuće u kojoj stanuje stariji Todorović - navode komšije.

Otac D. J. nije imao snage da priča za novine. Rekao je da je u potpunom šoku i da mu nije jasno zašto su silovatelji izabrali baš njegovu ćerku.

Devojčica je, iako još u šoku, dala precizne informacije policiji o mestima i vremenu kada je silovana, kao i o pretnjama koje je trpela od trojice lokalnih moćnika poznatih po bahatom i nasilničkom ponašanju! Radovan i Dejan Todorović i Dejanov drug Milovan Gavrilović uhapšeni su zbog sumnje da su od septembra prošle do marta ove godine devojčicu silovali nekoliko puta! Izvor Pressa blizak istrazi navodi da su to najčešće zajedno radili u šumi u selu Bratičić u okolini Osečine.

- Odvozili su je skupocenim automobilima koji su u vlasništvu Todorovića. Onda su je silovali naizmenično sva trojica! Zapretili su da će ubiti nju, njene sestre i roditelje ukoliko bude progovorila o tome. Sumnjamo da ima još nekoliko lokacija na kojima je devojčica silovana, ali se to još uvek istražuje - kaže naš izvor.

Kako saznajemo, maloletna D. J. je trojicu muškaraca upoznala u kafiću „Tabu", koji se nalazi u centru Osečine, a čiji je vlasnik Radovan Todorović.

- D. J. je u istrazi precizno navela gde je i kada silovana, u kojim se kolima to dogodilo i ko je sve i koliko puta u tome učestvovao. Ginekološkim pregledom je utvrđeno da je D. J. imala seksualne odnose. Osumnjičeni su izjavili da je uopšte ne poznaju i da je sve izmislila - navodi naš izvor.

Užas... Šuma u kojoj su trojica manijaka silovali nesrećnu devojčicu

Užas... Šuma u kojoj su trojica manijaka silovali nesrećnu devojčicu

Da se nešto čudno dešava sa D. J. primetili su najpre nastavnici Osnovne škole „Braća Nedić" u Osečini. Devojčica je počela da izostaje sa časova, da se čudno ponaša.

- Pozvana je na razgovor kod školskog psihologa. U početku je bila ćutljiva, uzdržana, a onda je počela da se otvara i ispričala je sve o višemesečnoj torturi koju je trpela. Devojčica je u danima kada su je silovali roditeljima govorila da ide u školu, međutim, nije dolazila na nastavu već su je oni odvodili na različite lokacije. Školski psiholog je o svemu obavestio policiju, koja je trojicu manijaka privela - kaže izvor Pressa.

Radovan Todorović važi za najimućnijeg žitelja Osečine, a pored kafića, vlasnik je fabrike za tapaciranje nameštaja „Tapos". U kući koja se nalazi pored fabrike živi sa suprugom, dok njegov sin Dejan živi sam u kući na drugom kraju varošice.

Meštani Osečine kažu da nisu mnogo iznenađeni kada su čuli ko je osumnjičen.

Imućni... Todorovići imaju fabriku za tapaciranje nameštaja „Tapos“

Imućni... Todorovići imaju fabriku za tapaciranje nameštaja „Tapos"

- Lokalni tajkuni, Radovan i njegov sin, već duže vreme se bahato ponašaju, misle da parama mogu da kupe sve. I ranije su pravili probleme, ali je u policiji i sudu sve zataškavano. Kakav je Radovan najbolje govori to što jedna od njegovih mnogobrojnih „prijateljica", koja je više od 20 godina mlađa od njega, ovih dana treba da mu rodi dete - kaže jedan od žitelja Osečine.

Dejan Todorović odranije je poznat policiji. Pre tri godine bio je osumnjičen za silovanje jedne devojčice, ali je čitav slučaj zataškan, a oštećena je u međuvremenu povukla iskaz.

- Protiv njega smo podnosili krivične prijave zbog držanja droge, kao i zbog saobraćajne nesreće koju je izazvao u okolini Šapca, kada je poginuo mladi sveštenik iz Osečine, koji je bio sa njim u kolima. Sklon je nasilničkom ponašanju, što potvrđuju brojne prekršajne prijave podnete protiv njega. Zbog toga smo mu oduzeli i oružje - navodi naš sagovornik.

Bogat vozni park... „Audijem“ i „BMW-om“ vozili D. J. u šumu

Bogat vozni park... „Audijem" i „BMW-om" vozili D. J. u šumu

Dejan Todorović je vlasnik skupocenih automobila „audi A8" i „BMW 530" i pretpostavlja se da je D. J. silovana upravo u tim kolima. Njegov prijatelj Milovan je takođe sklon nasilničkom ponašanju i protiv njega je podneto više prekršajnih prijava, među kojima je i napad na policajca. Istražni sudija u Valjevu odredio je juče pritvor u trajanju do mesec dana Radovanu, Dejanu i Milovanu zbog sumnje da su silovali D. J.

2 коментара:

Анониман је рекао...

Monstrum jedan bolesni - silovatelj!

Анониман је рекао...

pa sta vam ta srbijanska murija radi mamu im jebem gubavu....e da su u bosni davno bi poginuli i to veoma lagano takve odma na lomacu mamu im kretensku bolesnu