brojač poseta

уторак, 03. март 2009.

ROMANSA!

Pevačica Ena Popov (22) u ljubavnoj vezi sa fudbalerom Gojkom Kačarom (22), srpskim reprezentativcem i igračem nemačke Herte

Pevačica „Granda" Ena Popov u strasnoj je ljubavnoj vezi sa fudbalerom nemačke Herte Gojkom Kačarom.

„B. Z. berlin": Gojkova devojka je prelepa Ena!

Nemačke novine „B. Z. Berlin" objavile su 27. februara članak pod naslovom „Zvezda Herte ima novu devojku". U tekstu se navodi da se fudbaler Gojko Kačar, igrač Herte, prvi put pojavio u javnosti sa novom devojkom nakon raskida sa prethodnom ljubavlju. - I te kakvom devojkom! - navodi se u članku, i nastavlja: - Par je viđen na stadionu kako seda zajedno na počasna mesta u prvom redu tribina. Reč je prelepoj devojci Eni Popov (22), koja je srpski multitalenat - manekenka, pevačica, stanar kuće „Velikog brata".

Kako Press saznaje, bivša učesnica „Velikog brata" i srpski reprezentativac svoju romansu započeli su pre dva meseca prilikom Gojkove posete svojoj rodnoj kući u Novom Sadu, odakle su oboje. Zbog lepe Sose koju trenutno publika može da gleda u emisiji „Ples do snova" Gojko je raskinuo dugogodišnju vezu sa izvesnom Jovanom.

- Ena i Gojko smuvali su se pre dva meseca u Novom Sadu. Mlada pevačica je već nekoliko puta posetila Gojka u Berlinu i ostajala kod njega po nekoliko dana - navodi sagovornik Pressa, i dodaje:

- Kada se pojavljuju na javnim mestima, njih dvoje su veoma prisni i neprestano razmenjuju nežnosti, a pošto je Gojko doskora bio povređen, prilikom jedne Enine posete Berlinu njih dvoje su zajedno viđeni u loži na stadionu kako posmatraju fudbalsku utakmicu Gojkovog kluba.

Kad nisu zajedno, Ena i Gojko se svakodnevno čuju telefonom po nekoliko puta i šalju bezbroj SMS poruka jedno drugom - zaključuje sagovornik Pressa.

Нема коментара: