brojač poseta

среда, 25. март 2009.

Oteli i silovali devojku u podrumu!

Beogradska policija uhapsila je trojicu mladića starih od 18 do 20 godina zbog sumnje da su u ponedeljak uveče oteli i silovali D. B. (15) iz Beograda! Mladići za koje se sumnja da su narkomani odveli su nesrećnu devojku u podrum zgrade u Ustaničkoj ulici 65. D. B. je oslobođena juče oko 15.30 časova

Hapšenje... Policija uhvatila otmičare

Policajci su upali u podrum zgrade nakon dojave stanara da se čuje glasna tehno muzika, ali i da neko vrišti. U isto vreme javili su se i roditelji devojke, koja je uspela da ih pozove mobilnim telefonom. Kada su policajci ušli u podrum, zatekli su trojicu mladića i D. B. potpuno iznemoglu na stolici!

- Prizor je bio stravičan! Devojka je bila u teškom stanju, gola, malaksala i iscrpljena. Ona se onesvestila i pala sa stolice na pod kada je došla policija. Na osnovu priče komšija, oni su narkomani - kaže naš sagovornik iz policije.

Pošto su trojica muškaraca uhapšena, D. B. je odvedena na Ginekološko-akušersku kliniku u Višegradskoj, gde su je lekari pregledali i utvrdili da ju je silovao jedan od mladića.

Komšije iz zgrade u Ustaničkoj ulici kažu da ne znaju ko je D. B., ali zato dobro poznaju jednog od uhapšenih mladića, koji stanuje u njihovoj zgradi. Poslednji put su ga videli u ponedeljak oko 21 sat. Prema rečima jednog od komšija, mladić koji stanuje u njihovoj zgradi je bio sam u podrumu:

- Čula se buka iz podruma, pa je komšija otišao da proveri šta se dešava. Unutra su bili jedan komšija stomatolog koji je nešto radio i ovaj momak. On je često dovodio u podrum neke narkomane. Puštali su stalno glasnu muziku i, kako smo sumnjali, drogirali se. To traje već više od dve godine i mi smo sve prijavljivali policiji, ali ništa ozbiljnije nije učinjeno po tom pitanju - priča jedna stanarka zgrade u Ustaničkoj.

Izvor Pressa iz policije kaže da je devojka oteta preksinoć i da je oslobođena juče oko 15.30 časova.

- Jedan od mladića silovao je devojku, istraga će utvrditi kako je ona dospela u taj podrum - kaže naš sagovornik.

Нема коментара: