brojač poseta

уторак, 03. март 2009.

OPERISAN CECIN SIN!

Veljko Ražnatović, sin folk pevačice Cece Ražnatović, operisao juče bruh na beogradskom institutu "Majka i dete"

Veljko se oseća dobro, smešten je klasičnoj bolničkoj sobi, Ceca je sve vreme uz njega, PR služba

Veljko Ražnatović, sin folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović, operisao je juče u 9 sati ujutru bruh na novobeogradskom institutu "Majka i dete". Kako Press saznaje, Veljko je u toku prošle nedelje uradio sve potrebne analize, a juče ujutru je primljen u bolnicu i odmah je obavljena hirurška intervencija, koju je izveo doktor Predrag Ilić.

- Veljko je u pratnji svoje majke Cece Ražnatović stigao juče rano ujutru na institut "Majka i dete", a oko devet je izvršena operacija. Ceca je sve vreme uz sina, koji je smešten u klasičnoj bolničkoj sobi, zajedno sa ostalim bolesnicima. Veljko je operaciju podneo odlično i trenutno se oporavlja. Doktori ga stalno nadgledaju, i prema sadašnjim procenama, on bi institut mogao da napusti već početkom sledeće nedelje. Cecu i Veljka u bolnici su posetili baba Mira i deda Sloba, a tetka Lidija je u toku jučerašnjeg dana poslala puno poklona svom sestriću, budući da nije mogla da dođe jer je u osmom mesecu trudnoće - zaključuje sagovornik Pressa.
U toku jučerašnjeg dana kontaktirali smo i sa Cecinom PR službom, koja je potvrdila da je Veljko Ražnatović u toku jučerašnjeg dana operisan.

- Cecin sin Veljko Ražnatović imao je hiruršku intervenciju koja je dobro prošla zahvaljujući stručnosti, ali i velikoj ljubaznosti medicinskog tima Instituta "Majka i dete". Ceca, koja se sve vreme nalazi u bolnici pored svog sina, neće davati izjave ovim povodom - naveli su iz PR tima Ražnatovićeve.

Нема коментара: