brojač poseta

уторак, 17. март 2009.

NEPOŽELJNA

Prva izbačena ukućanka iz kuće „Velikog brata" je Beograđanka Jelena Žeželj

jelena zezelj

Već viđeno... Jelena opet izlazi iz kuće „Velikog brata"

Kuća „Velikog brata" od juče je siromašnija za jednog od učesnika u najpopularnijim ponoćnim diskusijama. Prvi prekobrojni učesnik „ol stars" serijala je Beograđanka Jelena Žeželj (21).

- Već sam prošlo kroz ovo. Došla sam da bih izašla(?!). Kad sam videla ko je sa mnom nominovan, logično je bilo da ispadnem. Čanak je divan čovek, sve što mi je rekao bilo je poučno - rekla je Jelena.

Bez lajv strima dok je Čanak u VB

Nenad Čanak uporan je u želji da napusti kuću „Velikog brata". Više puta je dolazio u ispovedaonicu i tražio da izađe, jer se, navodno, ne oseća dobro u kući i tvrdi da nema adekvatne sagovornike.
Izvor Pressa blizak organizatorima VB navodi da je jedna od otežavajućih okolnosti i navodno veliki Čankov honorar, bez kog bi mogao da ostane ako napusti šou pre vremena.
Na forumu „Velikog brata" spekuliše se da lajv strim prenos neće biti omogućen najvernijim fanovima ovog šoua sve dok je Čanak u kući. Naime, pretpostavlja se da je političar kao jedan od uslova zahtevao da nema direktnog prenosa 24 sata dnevno dok je on unutra.

Gledaoci su birali između „netalentovanog" Nenada Čanka (49) i „neiskrene" Jelene, kako ih je opisao Miki Đuričić, koji je kao glava kuće jedini imao pravo da nominuje. Iako je vojvođanski političar poslednjih nekoliko dana bio uporan u želji da napusti šou, bez obzira na rezultate glasanja, ipak je ostao u kući, a publika je na kraju izglasala da atraktivna Žeža bude izbačena.
- Ti si najbolji protivnik koga sam imao u životu - poručio je Čanak Jeleni, a zatim je Velikom bratu otkrio: - Ona je zlatna devojka, to je za nju veliki stres. Ali, zaista ne mogu da kažem da ću se s njom družiti kad se završi serijal, ali ću sigurno organizovati susret sa svim ukućanima.
Sat vremena pred početak „VB izbacivanja" Press je imao uvid u dešavanja u kući. Dok su se Mira i Ivana Škorić doterivale u svojoj sobi, u dnevnom boravku Tijana je masirala Mumina, Mia Grua, a Sani nominovanog Čanka. Za to vreme je voditeljka Marijana Mićić, dok su joj frizerke „radile o glavi", uvežbavala tekst koji je trebalo da izgovori u emisiji. Milan Kalinić, spokojan što je dobio voditeljsko pojačanje, poput velike zvezde odbijao je pozive organizatora da se pripremi za emisiju sve dok se nije počastio leskovačkom pljeskavicom. Tad je otkrivena tajna da je škakljiva pitanja za izbačenog ukućanina osmislio upravo Kalinić, za razliku od prethodnih serijala, kada je to bila Marijanina dužnost.
U kući se rađa i prva ljubav, i to između Mace i Tijane. Misica nije ostala imuna na Macino udvaranje, pa mu je čak dozvolila da se uvuče u njen krevet. Pitanje je kako će Miki reagovati na to, s obzirom na to da ne krije da mu se Stajšićeva dopada.

Нема коментара: