brojač poseta

петак, 20. март 2009.

MISTERIJA ČANAK?!

Nenad Čanak nije želeo da se vrati u kuću, čelnici Pinka i „Emoušna" juče ga ubeđivali. Čanak ljut jer je saznao da su planirali da mu u kuću dovedu poznatog opozicionog političara

s1

Radikal, naprednjak ili nazadnjak... Organizatori „Velikog brata" nameravali da Čanku, pored Mikija suprotstave i jednog ozbiljnog političara

Nenad Čanak ne želi da se vrati u kuću „Velikog brata", a kako saznaje Press, organizatori već spremaju novo iznenađenje u vidu još jednog poznatog političara. Iako je najavljivano da će Čanak odsustvovati samo jedan dan kako bi prekjuče glasao u Skupštini Srbije, lider LSV se do zaključenja današnjeg broja Pressa još nije vratio u rijaliti-šou.

- Do Čanka je gotovo nemoguće doći, a njegova želja je da ostane na „slobodi", pogotovo sad kad se uverio da mediji i javnost baš nisu bili naklonjeni njegovoj odluci da učestvuje u ovom šouu - tvrdi za Press izvor blizak produkciji, i dodaje da su juče čelnici „Emoušna" i Pinka ubeđivali Čanka da se vrati u kuću.

- Nenad je posebno ljut zbog toga što je javnost (iz jučerašnjeg Pressa) saznala za njegov incident iz ispovedaonice, svađu s Mikijem, kao i podatke o finansijskim uslovima pod kojima je ušao u igru. Ipak, razlog zbog kojeg najviše želi da odustane jeste saznanje da su organizatori planirali da mu u kuću dovedu jednog poznatog političara, istaknutog člana jedne opozicione srpske stranke.

s2

Niko iz produkcije, ali ni iz Čankove stranke, nije znao odgovor na pitanje koji su sledeći potezi vojvođanskog političara. U toku jučerašnjeg dana Čanak je i dalje bio označen kao aktivan učesnik VB-a, ali oko kamere u lajv prenosima iz kuće nije ga „uhvatilo". Poslanica LSV Aleksandra Jerkov tvrdi da ne zna da li se on vraća u kuću.

- To je odluka koju Nenad treba da donese, a koja zavisi i od njegovog dogovora sa „Emoušnom". On je jedini ko može da odgovori na to pitanje. Nisam uspela da popričam s njim o tome - kaže Jerkov za Press.

Iz produkcije „Emoušn" (po starom običaju) nisu želeli da odgovore da li će se Čanak vratiti u VB.

- Naš zvaničan stav je da ne komentarišemo da li će se ili neće gospodin Čanak vratiti u kuću. „Veliki brat" bi izgubio svoj format kad bismo saopštavali unapred šta će se desiti. Ljudi treba da gledaju dnevne emisije - kaže PR „Emoušna" Marinela Kvapil.

Нема коментара: