brojač poseta

среда, 25. март 2009.

Milašin i Radašin kao Tito

Dolazak junaka serije „Selo gori, a baba se češlja“ u gradovima Srbije izaziva neviđenu histeriju! Stotine školaraca, ali i starijih ljudi „naoružanih“ mobilnim telefonima sa kamerama opsedaju Radašina, bata Milu, Sina Dragana... Svi bi da se slikaju sa njima, da uzmu autogram...

Bata Milo, mi ti se kunemo... Milorad Mandić Manda postao jedan od omiljenih TV idola u Srbiji

Neopisive gužve bilo je na setovima u Kragujevcu, Trsteniku i Rekovcu, a pre neki dan slična situacija ponovila se i u Kruševcu.

Snimanje 50. epizode popularne serije, kojoj je prisustvovala i ekipa Pressa, više puta je prekidano jer se ispred crkve Lazarice u Kruševcu okupilo toliko građana da organizatori nikako nisu mogli da stvore uslove potrebne za rad.

Scenarista, režiser i glavni glumac Radoš Bajić izašao je u susret obožavaocima i dozvolio im da se slikaju i uzmu autograme od glumaca, ali u portu crkve stalno su dolazili novi znatiželjnici. Situacija se nije promenila ni po završetku snimanja, jer su obožavaoci u stopu pratili svoje junake ulicama grada, a okupili su se i ispred restorana „Etnokuća", u kom je ekipa proslavljala uspešan završetak snimanja.

Kude ste navrli, deco... Navala na Đodu, sina Dragana, Dragojla i druge junake popularnog TV serijala

Radoš Bajić priznaje da mu prija ova ogromna popularnost:

- Seriju sam i stvorio zbog naroda i daleko od toga da mi smetaju obožavaoci koji dolaze na set - govori autor serije i dodaje da, ipak, nekada nije lako raditi usred okupljene mase:

- Ponekad je veoma teško raditi u takvim uslovima. Obezbeđenje nam nije trebalo za vreme prvog i drugog serijala, ali sada ne možemo da radimo, pa smo angažovali ljude da nam pripreme uslove za rad. Što bi rek'o Dragojlo: Mis'im nemo' se ljutite, al' ovo su strašne gužve! Stras božja...

Нема коментара: