brojač poseta

субота, 14. март 2009.

MASAKRIRALI GA ŽENA, LJUBAVNICA I NJEN BRAT!

Srđana Živkovića (25) iz Šida ubio Bojan Gavrić (26), brat njegove ljubavnice Marine Šuster (23). Pored njih dvoje, u zločinu učestvovali i Srđanova žena Jelena (22), ali i Marinin muž Miroslav Šuster (24), kao i još trojica pomagača!

Skrivali se mesec dana... Kuća u kojoj su uhapšene ubice

Skrivali se mesec dana... Kuća u kojoj su uhapšene ubice

Policija je uhapsila sedam osoba zbog svirepog ubistva Srđana Živkovića (25) iz Šida! Kako je saopšteno, za ubistvo je osumnjičen Bojan Gavrić (26), brat Srđanove ljubavnice Marine Šuster (23), koja je sa ostalima pomogla da se spali i zakopa telo ubijenog u selu Molovin kod Šida! U zločinu su učestvovali i Srđanova žena Jelena (22) i Marinin suprug Miroslav Šuster (24), kao i još trojica pomagača.

MUP je saopštio da su svi osumnjičeni uhapšeni u policijskoj akciji SAJ-a u selu Ljevaja kod Gornjeg Milanovca, gde su se krili u kući Dragana Pendića, kome su takođe stavljene lisice. Pored njih, policija je uhapsila i Dragana Krča (27) i Sašu Glavaškog (25), obojica iz Šida. U kući je pronađeno automatsko oružje, a prema operativnim saznanjima, osumnjičeni su pripremali bekstvo iz Srbije!

Uhapšeni u munjevitoj akciji SAJ-a... Policija u kući pronašla naoružanje i pasoše

Uhapšeni u munjevitoj akciji SAJ-a... Policija u kući pronašla naoružanje i pasoše

Policija nije saopštila motive zločina, ali kako Press saznaje, Živković je ubijen zbog neraščišćenih ljubavnih odnosa, u kojima su bili on i njegova supruga i bračni par Šuster.

- Nije još poznato do kraja u kakvim su odnosima oni bili, ali pretpostavljamo da su ubijeni i Marina Šuster imali aferu, ali isto tako i Jelena Živković i Miroslav Šuster. Šta se tačno dogodilo i zbog čega je Srđan ubijen, to još utvrđujemo - kaže za Press izvor iz istrage, i dodaje:

- Prema dosadašnjim saznanjima, 27. januara je prijavljen nestanak Marine Šuster, a 12. februara Srđana Živkovića. On je najverovatnije ubijen pre toga. Ubistvo je izvršio brat Marine Šuster Bojan Gavrić, i to u stanu Jelene Živković u Šidu. Čvrstim predmetom, verovatno nekom palicom, udario je Živkovića više puta u glavu. Telo su potom stavili u Živkovićev džip „nisan" i prevezli ga u Molovin, u kuću Gavrićeve babe, gde je leš najpre zapaljen, a potom i zakopan! U svemu ovome učestvovali su i ostali uhapšeni, osim Dragana Pendića iz Ljevaje.

Planirali savršen zločin

Prema rečima našeg sagovornika, osumnjičeni su pokušali da uklone svaki trag zločina.

- Kuću u Molovinu kompletno su očistili, prekrečili i na svaki način pokušali da uklone tragove. Mislili su da su izvršili savršen zločin, tako su rekli na saslušanju. Ali, pogrešili su - kaže izvor Pressa.

Kako saznajemo, osumnjičeni su u Pendićevu vikendicu došli tako što su se javili na oglas za čuvanje šarplaninaca koji je Pendić dao, i tu su se skrivali preko mesec dana. Prilikom uviđaja pronađeni su automobil kojim je leš prevezen, više stranih pasoša i jedna automatska puška, sa metkom u cevi, dva okvira i više kutija municije.

Snimak hapšenja

- Pronađena je i odeća i obuća koju su koristile ubice, kao i tablice sa „nisana" koje su bile bačene u šiblje, oko 50 metara od kuće. U dvorištu Pendićeve vikendice bilo je devet velikih šarplaninaca, koji su bili vezani oko kuće. Pretpostavlja se da su ih namerno tako rasporedili, da kući ne bi moglo lako da se priđe - kaže izvor iz milanovačke policije.

Leš Srđana Živkovića iskopan je juče pre podne u selu Molovin, u dvorištu Milice Subić, babe Bojana Gavrića. Ova starica se malo kreće, tako da nije znala da u njenom dvorištu neko zakopava leš.

- Pre tri nedelje došli su kombijem, bilo ih je više. Rekli su mi da idem unutra jer je već bio mrak, a da će oni u dvorištu zapaliti neke otpatke i ambalažu od otrova. Vozača kombija nikada nisam videla - priseća se Milica Subić.

Telo na obdukciji

Meštani Molovina su užasnuti zbog saznanja da se u njihovom naselju dogodio stravičan zločin. Po selu se priča da se ubistvo dogodilo jer su žrtva i njegova supruga bili u „neuobičajenoj vezi sa još jednim bračnim parom".

- Zaprepašćeni smo i šokirani. Tako nešto se u okolini nikada nije desilo jer je selo mirno. Sve su to mladi ljudi. Ne znam šta im je sve to trebalo - kaže jedan od žitelja Molovina.

Dokaz zločina... Ispred kuće pronađen automobil u kojem je ubijen Srđan

Dokaz zločina... Ispred kuće pronađen automobil u kojem je ubijen Srđan

Telo Srđana Živkovića poslato je na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu, a uhapšeni su privedeni istražnom sudiji Okružnog suda u Sremskoj Mitrovici.

Нема коментара: