brojač poseta

четвртак, 19. март 2009.

Maci se dopada Tijana

Tijani Stajšić
U kući „Velikog brata” sevnule su prve ljubavne varnice. Kontroverzni šoumen Dragan Marinković Maca već nekoliko dana na sve moguće načine pokazuje simpatije prema misici Tijani Stajšić. Maca je vrlo uporan u udvaranju, a da je veoma moguće da se u kući zaista odigra prva ljubavna romansa svedoči i to da se najlepša ukućanka uopšte ne brani od ljubavnih napada.

Sve je počelo jednog jutra kada je Maca, onako u prolazu, potapšao Tijanu po zadnjici, a potom je strasno poljubio u vrat. Tijana se samo stidljivo nasmešila, a ljubavne igrarije su se ubrzo nastavile kada je Maca zatražio lepoj ukućanki da ga češka dok su zagrljeni ležali na lejzibegu u dnevnoj sobi. Rečeno - učinjeno, a Maca i Tijana su te večeri dugo ležali…
Njihovo „druženje” kulminiralo je nakon prve žurke u kući „Velikog brata” kada je Maca, na sebi specifičan način, došao u žensku sobu da Tijanu poljubi za laku noć. Tijana je već spavala u krevetu, a Maca se došunjao na prstima, nonšalantno se zavukao pod njenu postelju i legao preko nje.
- Dugo nisam ovako lepo spavao - rekao je umilno Maca dok je grlio Tijanu koja ga, iako su svi to očekivali, nije odgurnula iz kreveta. Manekenka se samo okrenula na drugu stranu, a on je nastavio sa provokacijama:
- Brzo ću ja, ma samo što nisam - šalio se Maca dok je Tijanu mazio po vratu, a potom su mu se ruke izgubile negde ispod jorgana. Videvši da je Tijana usnula, Maca je tužno napustio sobu. Ali tu se njihovo druženje nije završilo. Veče po izbacivanju prvog ukućanina, Tijana i Maca su se osamili u jednom ćošku dnevne sobe. Dok su drugi ukućani do tri sata posle ponoći čavrljali o svemu i svačemu, ovaj par se poput pravih golupčića kikotao, mazio, grlio i ponašali su se kao da su sami na svetu.


Maca, koji se u prvom VIP serijalu izdvojio stalnim češkanjem, svađama i šetnjom po kući u vešu, po svemu sudeći je odlučio da se u ovom serijalu proslavi kao pravi šarmer. A izgleda da je na korak do toga, s obzirom na to da je Tijana na koju su skoro svi muški ukućani bacili oko jedino njemu dozvolila da joj se približi. Podsećamo da je i Miki pokazao duboke simpatije prema misici koja ga sa druge strane uopšte ne konstatuje…

Ljubavni status ukućana

Nenad Čanak - Iza sebe ima dva braka, iz drugog, sa Marijom Vasić, pedagogom i sociologom iz Novog Sada, ima sina Milana. Već dve godine je u vezi sa Jelenom.

Milan Mumin - Bio je u braku koji je završen u Americi, a trenutno je u vezi sa devojkom Izabelom iz Srbije, zbog koje često i dolazi iz Njujorka.

Miki Đuričić - Dugo je bio u vezi sa devojkom Jovanom koju još ne može da preboli. Trenutno je solo.

Dragan Marinković Maca - Kaže da ne veruje u brak, iz vanbračne zajednice sa Amrom Redžić ima sina Lava.

Mira Škorić - Pri ulasku u kuću ispričala je da u ljubavi nikada nije sama, razvedena je i ima ćerku Milicu.

Filip Kapisoda - Nekoliko meseci je bio u vezi sa pevačicom Ksenijom Pajčin, a nagađa se da su se njih dvoje posle pauze pomirili baš pred njegov ulazak u kuću.

Dalibor Andonov Gru - Već tri godine je u braku sa manekenkom Danicom Prvulović sa kojom je pre venčanja bio godinama.
Gru i Danica imaju jednogodišnjeg sina Vuka.

Ivana Škorić - Sedam godina Ivana je u braku sa poznatim odbojkašem Edinom Škorićem sa kojim ima dvoje dece.

Mia Borisavljević - Mesec dana se zabavlja sa manekenom Milošem Čujovićem koji je statirao u Kajinom spotu „Promaja”.

Sandra Drašković - Bila je u braku sa fudbalerom Nikolom Lazetićem sa kojim ima sina Luku, a trenutno je u vezi sa biznismenom Andrijom Zarićem.

Tijana Stajšić - Pre nekoliko godina je bila u vezi sa poznatim crnogorskim rukometašem Petrom Kapisodom, bratom manekena Filipa koji je u kući.

Edin Aladžuz Kalimero - Pri ulasku u kuću otkrio je da je trenutno u vezi.

Нема коментара: