brojač poseta

недеља, 15. март 2009.

JARIĆU SMEŠTAJU SEKS AFERU?

Jedna žena iz Filadelfije optužila srpskog košarkaša za seksualno zlostavljanje koje se, navodno, desilo prilikom nedavnog gostovanja Memfisa u tom gradu. Okružni tužilac odbacio optužbe kao neosnovane

s

Hoće da ih rastave... Jarić sa suprugom Adrijanom Limom

Okružni javni tužilac iz Filadelfije odbio je da pokrene postupak protiv Marka Jarića zbog tužbe o seksualnom zlostavljanju, koji je protiv srpskog internacionalca podnela nepoznata žena iz istoimenog grada.

Gostovanje Memfis Grizlisa 11. februara u „gradu bratske ljubavi" donelo je dosta glavobolje Marku Jariću. Srpski internacionalac je imao tek epizodnu ulogu u porazu svog tima (87:91), postigavši dva poena za deset minuta, ali je, prema pisanju lokalne štampe, bio glavni akter u „trećem poluvremenu". Naime, nepoznata žena iz Filadelfije optužila je beka „Grizlisa" za seksualno zlostavljanje.

Međutim, kako je obrazložio Jarićev advokat Brus Kastor, istraga je pokazala da je reč o lažnoj optužbi, pa je srpski košarkaš oslobođen krivičnog gonjenja.

- Dobio sam zvanično obaveštenje okružnog javnog tužioca Filadelfije da je posle istrage odlučio da ne pokrene postupak protiv mog klijenta. Taj slučaj odnosi se na navodni incident sa nepoznatom ženom, koji se desio 11. februara ove godine - rekao je Kastor.

Marko Jarić u februaru se venčao sa jednom od najlepših žena sveta, brazilskom manekenkom Adrijanom Limom, a prema rečima portparola srpskog košarkaša, ovakve optužbe su česte pojave kada su u pitanju javne ličnosti.

- Ove optužbe su isfabrikovane. To je laž, sto posto! Svi poznati parovi se u nekom trenutku nađu u centru nekog navodnog skandala, ali Marko i Adrijana se zaista vole, u srećnom su braku i apsolutno im nije jasno ko bi iznosio tako besmislene optužbe. Marko, iako uznemiren zbog cele situacije, srećan je što su sudski organi zvanično objavili da je on čist i da nije povezan ni sa kakvom kriminalnom radnjom - rekao je Jarićev portparol.

Srpskom internacionalcu ovo je prva sezona u timu „Grizlisa". Beograđanin, koji ove sezone puni 30 godina, sedmu sezonu provodi u NBA ligi. Potencijalni reprezentativac Srbije izabran je u drugoj rundi drafta 2000. godine od strane Los Anđeles Klipersa, a u NBA je prešao u sezoni 2002/03. Početkom 2005. godine prešao je u Minesota Timbervulfse, da bi prošlog juna trejdovan u Memfis.

Нема коментара: