brojač poseta

четвртак, 05. март 2009.

Ikodinović kriv, kazna novčana

Vaterpolista Danilo Ikodinović proglašen je krivim zbog izazivanja saobraćajne nesreće i sud mu je izrekao novčanu kaznu od 70.000 dinara.

Danilo Ikodinović (Beta, arhiv)
Danilo Ikodinović (Beta, arhiv)
Opštinski sud u Novom Sadu je presudio da je Ikodinović dužan da u roku od 30 dana od dana pravosnažnosti presude plati kaznu ili će ona u suprotnom biti zamenjena zatvorskom kaznom od 70 dana. Sud je Ikodinoviću zabranio upravljanje motociklima u periodu od osam meseci od pravosnažnosti presude.

Opštinski sud je oštećenog Pajicu Dejanovića uputio na parnični postupak radi nadoknade štete. Dejanović je vozio automobil u koji je Ikodinović udario motociklom i izazvao nesreću. Dejanović je tada takođe povređen.

Ikodinović je proglašen krivim da je ugrozio saobraćaj 28. juna na putu Zrenjanin-Novi Sad, kada je, pri neprilagođenoj brzini, naleteo motociklom na putnički automobil kojim je upravljao Dejanović (26) iz Đurđeva.

Prebrzo vozeći motocikl marke "jamaha", on je udario u zadnji deo "zastave koral" koja se kretala u istom smeru. Od udarca se automobil odbio u desnu stranu i udario u cisternu koju je vukao traktor, pa se cisterna prevrnula.

Нема коментара: