brojač poseta

среда, 04. март 2009.

Dvoje mrtvih u kolima Hitne

U nezapamćenoj saobraćajki kod Prnjavora, koja se dogodila kada su se kola Hitne pomoći zakucala u "opel vektru", poginula medicinska sestra Radmila Kuzmanović i žena koju je Hitna pomoć u teškom stanju prevozila sa nesreće koja se dogodila neposredno pre ove

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći na prevoju Tutnjevac, u mestu Drugovići kod Prnjavora, juče su smrtno stradale dve osobe, a šest ih je teško povređeno.

Nesreća se dogodila kada se vozilo prnjavorske Hitne pomoći, koje je žurilo da preveze unesrećene u udesu koji se desio nešto ranije na istom području, direktno sudarilo sa "opel vektrom", potvrđeno je Pressu u lokalnoj policiji.

Stravičan sudar dogodio se u 16.20, kada je vozač Hitne pomoći na izuzetno oštroj krivini na Tutnjevcu, pod upaljenim rotacionim svetlima, prestizao kolonu vozila i direktno se sudario sa "vektrom" rumskih registarskih oznaka. U ovoj teškoj saobraćajnoj nesreći život su izgubile medicinska sestra Radmila Kuzmanović i žena čiji identitet nije bio poznat do zaključenja ovog broja Pressa. Kako saznajemo, reč je o ženi koja je neposredno pre toga teško povređena u saobraćajnoj nesreći u selu Kulaši, na putu Prnjavor - Doboj.

Prema nezvaničnim informacijama, ekipa Hitne pomoći žurila je u banjalučki Klinički centar, pošto je povređena koju su prevozili bila u izuzetno teškom stanju.

Očevici nesreće kažu da je prizor bio stravičan i da su od siline udarca obe žrtve ostale mrtve na mestu. Beživotna tela ostala su da leže nasred puta, a na mestu nesreće bile su vidljive lokve krvi.

Prema prvim podacima iz banjalučkog Kliničkog centra, u nesreći je povređeno šest osoba. Reč je o Miši i Mirjani Ćetić, Boži Mijatoviću, Sanji Vinčić, Dragici Pijunović i Goranu Liškoviću, vozaču kola Hitne pomoći, koji je slomio stopalo i, kako tvrde lekari, najbolje prošao u ovom stravičnom udesu.

Inače, satima posle nesreće put Banjaluka - Prnjavor bio je blokiran. Zbog toga se stvorila kolona duža od tri kilometra. U pokušaju da spreči veće gužve na ovom izuzetno frekventnom pravcu, policija je blokirala prolazak vozila već na mostu u Klašnicama. Blokadu je, međutim, sa lakoćom probio "audi A6" Vlade RS registarskih tablica 769-M-319.

Нема коментара: