brojač poseta

недеља, 22. март 2009.

"ARENA" PALA NA JURIŠ

Navijači Partizana za sat vremena kupili svih 7.200 karata koje su juče puštene u prodaju za meč sa CSKA. Prodaja prekinuta na samom početku, zbog stampeda ka blagajnama i rušenja zaštitne ograde

s

Trka za zlatni komadić papira... Simpatizeri crno-belih tačno u 10 časova jurnuli po svoju ulaznicu za utakmicu sezone

Navijači Partizana na juriš su kupili sve preostale karte za utakmicu protiv CSKA! Pravi pravcati stampedo simpatizera crno-belih obeležio je početak prodaje ulaznica za košarkaški meč, koji će njihovi ljubimci igrati protiv prvaka Evrope 31. marta u „Beogradskoj areni", u okviru četvrtfinala Evrolige.

slika

Samo minut-dva posle deset časova, kada su otvorene blagajne hale na Novom Beogradu, više od 2.000 navijača krenulo je uz stepenice i raznelo sve pred sobom, uključujući i zaštitnu ogradu.

Svega tri minuta po otvaranju blagajne, obezbeđenje je prekinulo distribuciju, kako bi se ponovo formirao red. Taj posao je trajao oko sat vremena, da bi se u dodatnih 60-ak minuta do podneva rasprodalo svih 7.200 karata, koje su se našle na blagajnama „Arene" po ceni od 1.000 i 2.000 dinara.

Za razliku od meča protiv Panatinaikosa pre dve nedelje, ovog puta mnogo manji broj navijača se okupio ispred najveće hale na Balkanu. Prvi su stigli „Grobari" iz unutrašnjosti, nešto pre šest sati, dobro opremljeni za višesatno čekanje, jer su poneli stolice i ćebad, ali mnogima ni to nije bilo dovoljno da dođu do zlata vrednog papirića.

- Kad su otvorili blagajne, krenuli smo uz stepenice, srećni jer smo prvi. Za Panatinaikos smo stigli posle sedam i nismo uzeli karte, zato smo sada došli ranije. Međutim, u opštoj ludnici, ljudi iza nas su nas prvo oborili, a potom i izgazili da bi stigli pre nas. Na kraju smo opet ostali kratkih rukava - žalio se Marko iz iz Užica.

Njegovu sudbinu podelilo je još desetak navijača, koji su, pošto su se sapleli i pali, ostali prosto pregazili. Ostalih 3.500 karata koje su u prodaji odvojene su za organizovane navijačke grupe iz unutrašnjosti.

Нема коментара: