brojač poseta

петак, 27. март 2009.

Ana Nikolić: Ja sam glumica, a ne ljubavnica?!

Ana Nikolić, glavno glumačko pojačanje serije „Pare ili život", odlučila da prvi glumački honorar pokloni svojoj bivšoj osnovnoj školi. Ana u Pinkovoj seriji igra pevačicu Sanelu

s

Uparili se... Mima Karadžić i Ana Nikolić

Ana Nikolić ozbiljno je rešila da se posveti glumi. Pop pevačica i zvanično je juče predstavljena kao glumačko pojačanje Pinkove igrane serije „Pare ili život", po kojoj će se uskoro snimati istoimeni film. Ana, za koju se u medijima već pisalo da je u vezi s glumcem i producentom Mimom Karadžićem, priznaje da je od početka snimanja pravila greške.

- Videćemo kako sam se snašla kao glumica, a sada je rano da o tome govorimo jer tek imam glumačko iskustvo od sedam sati. Nadam se da Mimu i mene više neće povezivati kao ljubavnike, već samo kao prave poslovne partnere. Greške sam pravila jer sam navikla da kao pevačica gledam stalno u kameru, pa sam to radila i tokom snimanja serije. Scene sam morala da ponavljam, ali ne žalim jer sam naučila da nema gledanja u kameru, što će mi koristiti u budućnosti za neke nove uloge - rekla je novopečena glumica.

Nikolićeva glumi pevačicu Sanelu, koja će se u „Pare ili život" pojaviti od 23. do 30. epizode. Inače, kompletan honorar od prve uloge Ana je odlučila da pokloni Osnovnoj školi „Stevan Jakovljević" u Paraćinu, koju je pohađala.

Нема коментара: