brojač poseta

петак, 20. фебруар 2009.

ŽILETOM KASTRIRAO SAM SEBE!

Policija utvrdila da je Karolj Pakšanski sam sebi žiletom razrezao mošnice i izvadio oba testisa, navodno zbog zdravstvenih problema. Pošto je obilno krvario, žena ga svojim automobilom odvezla u bolnicu

s

Mesto gubljenja „muškosti"... Salaš na kojem živi Karolj P. sa nevenčanom suprugom A. J.

Karolj Pakšanski (43) iz Dolina kraj Oroma, udaljenih oko 20 kilometara od Subotice, sam je sebe kastrirao!!! Subotička policija u sinoć dostavljenom saopštenju za javnost kaže da je rasvetlila krivično delo koje je prijavljeno kao razbojništvo sa teškim telesnim povredama, konstatovanim na Karolju P. u subotičkoj Opštoj bolnici.

On je, kako stoji u saopštenju, u utorak u poslepodnevnim časovima u štali, koja se nalazi u ekonomskom dvorištu njegove porodične kuće u Oromu, žiletom sam sebi zarezao mošnice i uz korišćenje dezinfekcionog sredstva izvadio testise. Nakon što je počeo obilno da krvari, objasnio je svojoj supruzi šta je uradio. Shvativši da može da iskrvari, supruga ga je odvezla svojim vozilom do subotičke Opšte bolnice, gde je Karolj prijavio krivično delo razbojništva.

Hiruršku preciznost kojom je sam sebi odstranio testise Karolj je pravdao iskustvom iz svojih obora, gde je štrojio svinje!

Lekari u šoku

Lekari koji su obavili intervenciju na ovom pacijentu po prijemu na urgentno odeljenje subotičke Opšte bolnice bili su u šoku.

- Zaprepašćujuća je preciznost kojom je zahvat vađenja testisa obavljen, bez mnogo krvarenja. Prosečena je koža i kroz dva mala reza izvađeni su testisi - izjavio je dr Nandor Šeljmeši, magistar urologije u subotičkoj bolnici, koji je odmah posumnjao da je to uradio neko ko ima iskustva sa štrojenjem životinja.

Kao razlog za samopovređivanje Karolj je kasnije naveo zdravstveni problem koji ima duži vremenski period.

Tri verzije „ubijanja muškosti"

Vest da je čovek u Subotici kastriran nasred ulice zgranula je javnost i unela strah među Subotičane. Prema prvoj verziji, Karolja P. kastrirala su četiri napadača koja su od njega tražila 50 evra. Novac nisu dobili, pa su, navodno, nesrećnog čoveka odvukli u park u ulici Otmara Majera i odstranili mu testise.

Već drugog dana prvobitni iskaz pokazao se kao manjkav. Procurila je informacija da se Karolj P. sam kastrirao da bi svojoj nevenčanoj supruzi A. J. dokazao večnu vernost. U ovoj varijanti priče njegova supruga navodi se kao „asistent" prilikom kastracije.

Policija je, međutim, za oko 48 sati rasvetlila slučaj, koji je prijavljen kao razbojništvo sa teškim telesnim povredama, konstantovanim u subotičkoj Opštoj bolnici, i saopštila da se radi o samopovređivanju i lažnom prijavljivanju.

Osumnjičeni Karolj P. saslušan je u prostorijama subotičke bolnice u prisustvu advokata i zamenika opštinskog javnog tužioca. U toku današnjeg dana, kaže se dalje u policijskom saopštenju, protiv njega će biti podneta krivična prijava za lažno prijavljivanje.

Kako Press saznaje iz izvora bliskog istrazi, priča o razbojništvu koje se Pakšanski držao po dolasku u bolnicu izgubila je smisao veoma brzo jer su u njegovom novčaniku pronađeni oko 40 evra i preko hiljadu dinara. To govori da je Pakšanski praktično mogao da „otkupi" svoje testise da je zaista motiv napada bio novac, kako je on u iskazu naveo.

Dokazivao vernost?!

Načelnik policijske uprave u Subotici Borivoj Mucalj juče je, nakon sastanka sa gradonačelnikom Sašom Vučinićem, sa kojim je razgovarao o bezbednosnoj situaciji u gradu, rekao novinarima da ne može da otkriva detalje iz operativnih razloga, ali da istraga u ovom slučaju ide u drugačijem pravcu od novinarskih rezultata istraživanja. Sumnje u prvobitni iskaz Pakšanskog da se napad dogodio na ulici ili na ivici parka u ulici Otmara Majera podgrejala je i informacija da istražna ekipa Okružnog suda nije precizno locirala mesto zločina. Varljive i promenljive informacije koje je u tom momentu žrtva davala pripisivale su se stanju šoka. Prema prvim informacijama, Karolj je „ubio svoju muškost" kao dokaz večne vernosti svojoj nevenčanoj supruzi...

Karolj Pakšanski u vanbračnoj zajednici sa A. J. ima petogodišnje dete, a sa njima na salašu živi još dvoje dece, po jedno iz prethodnih brakova dvoje supružnika.

Нема коментара: