brojač poseta

среда, 11. фебруар 2009.

Ukrali tri miliona dinara!

Dvojica maskiranih razbojnika opljačkala su sinoć poštu u ulici Ratka Mitrovića u beogradskom naselju Filmski grad i odnela više od tri miliona dinara! Razbojnici, naoružani pištoljima, uleteli su u poštu i brzo ispraznili kasu sa novcem! Posle pljačke pobegli su prema ulici Vladimira Rolovića.

pošta
Munjevito... Pljačka se odigrala za nekoliko minuta

Pljačka se odigrala oko 18.30 sati u vreme kada je u ulici Ratka Mitrovića bilo ljudi koji su na autobuskoj stanici čekali prevoz. Međutim, niko nije primetio šta se dešava u ekspozituri pošte. Razbojnici su se u pošti zadržali nekoliko minuta, za to vreme ispraznili kase, a onda velikom brzinom otrčali noseći dve vreće novca!

Kako Press saznaje od izvora bliskog istrazi, mladići su odradili pljačku brzo i profesionalno.

- Obojica su imali crne trenerke i fantomke. Pretpostavljamo da imaju oko dvadeset godina. Jedan je visok i mršav, a drugi nizak. U poštu su uleteli pred kraj radnog vremena, unutra nije bilo mnogo ljudi, što im je olakšalo posao - rekao je sagovornik Pressa.
Stanari susednih zgrada koji su se zatekli na ulici u trenutku pljačke primetili su da se nešto čudno dešava tek kada su videli dvojicu mladića kako trče.

Sagovornik Pressa iz istrage kaže da je verovatno i ova pljačka usledila posle „tipovanja" pošte. Ova ekspozitura je otvorena pre nekoliko meseci i verovatno su je razbojnici sve vreme držali na oku. Policija nije saopštila da li pošta ima sigurnosne kamere i da li su pljačkaši snimljeni. Pretragom terena nije pronađen nijedan trag koji bi ukazivao na to gde su se pljačkaši sakrili. Pored dobro organizovane potere, razbojnici do zaključenja ovog broja Pressa nisu uhvaćeni.

Нема коментара: