brojač poseta

уторак, 24. фебруар 2009.

UBIO BABU I BACIO JE U PEĆ!

Jožef K. (42) iz Ostojićeva upao u kuću Eržebet B. (71) u Jazovu kod Čoke i pokušao da je siluje. Staricu udavio, pa je ubacio u furunu. Jožef pronađen i uhapšen u obližnjem selu Padej

Monstrum... Jožef lako ušao starici u kuću jer je navodno tražio posao

Monstrum... Jožef lako ušao starici u kuću jer je navodno tražio posao

Jožef K. (42) iz Ostojićeva uhapšen je zbog sumnje da je ubio Eržebet B. (71) u njenoj kući u selu Jazovo kod Čoke. Jožef je staricu zadavio, a potom je njeno telo ubacio u peć za hleb! Policija je u furuni pronašla kosti i delove ugljenisanog tela nesrećne žene!

Monstrum ubio slepu staricu

U oktobru 2006. godine Živa Ivanov (46) iz Ostojićeva ubio je slepu staricu Julijanu Tot (86) iz Čoke! Nesrećnu staricu Ivanov je pokušao da siluje, a onda je ubio sa nekoliko udaraca ašovom u glavu. Ubica je leš zakopao u dvorištu kuće u kojoj se i dogodio zločin. Za ovo ubistvo Okružni sud u Zrenjaninu osudio ga je na 35 godina zatvora. Inače, Ivanov je pre dvadesetak godina takođe u Ostojićevu silovao i ubio jednu staricu i u zatvoru je odležao 13,5 godina.

Stravičan zločin dogodio se u nedelju uveče u kući Eržebet B. u selu Jazovo.

- Jožef je zakucao na vrata, ali je starica, koja je živela sama, odbijala da ga pusti unutra. Jožef je bio uporan i molio je da uđe. Rekao joj je da traži posao. Obećao je da će bilo šta da uradi u njenoj kući, da će da očisti dvorište. Ona ga je na kraju pustila u kuću. Jožef je sat vremena radio po kući - kaže za Press izvor blizak istrazi, i dodaje:

- U jednom trenutku, Jožef je prišao Eržebet i rekao joj da se svuče. Pokušao je da siluje staricu! Nekoliko puta ju je udario po glavi i telu. Ona je pružila žestok otpor. Jožef je staricu onesvestio, pa udavio.

Ubica nije znao šta da radi sa telom starice.

- Jožef je primetio da u peći za pečenje hleba gori vatra. Ubacio je telo ubijene žene u peć i pobegao! Komšije su videle Jožefa kako istrčava iz kuće, pa su zvale policiju - izjavio je naš sagovornik.

Komšije nesrećne starce kažu da im je bio sumnjiv čovek koji je lupao na vrata Eržebet B.

- Eržebet je godinama živela sama i retko je puštala nepoznate osobe u kuću. Čuli smo da je u nedelju uveče razgovarala sa nekim čovekom i da je on ušao unutra. Posle sat vremena, on je u panici istrčao napolje i pobegao. Jedan od komšija odmah je utrčao u kuću, ali nije pronašao Eržebet. Odmah smo pozvali policiju - priča komšija nesrećne starice.

Strava i užas... Policajci pronašli u peći kosti i delove ugljenisanog tela

Strava i užas... Policajci pronašli u peći kosti i delove ugljenisanog tela

Policija je detaljno pretražila kuću, ali nije pronašla Eržebet.

- Inspektori su videli otvorena vrata peći, koja je i dalje gorela. Peć je ugašena, a unutra su pronađene kosti nesrećne žene i delovi ugljenisanog tela! Prizor je bio stravičan - priča sagovornik Pressa blizak istrazi, i dodaje:

- Jožef je uhapšen nekoliko sati kasnije u selu Padej, u opštini Čoka. Ubica se nalazi u policijskom pritvoru i sa krivičnom prijavom biće priveden istražnom sudiji Okružnog suda.

Ovo je četvrto ubistvo koje se dogodilo u poslednje tri nedelje na području Policijske uprave Kikinda! Najpre je početkom februara policija pronašla telo autoprevoznika Zorana Rakićevića (29) iz Sanada kraj Čoke, koga je ubio njegov kolega autoprevoznik Predrag Mirković iz Sente zbog duga od 6.500 evra.

Mesto zločina... Kuća Eržebet B. u Jazovu kod Čoke

Mesto zločina... Kuća Eržebet B. u Jazovu kod Čoke

Potom je 6. februara na kućnom pragu u naselju Sekimajur Đuricu Travanjeva iz Čoke ubio njegov nećak Mišo Farago iz Čoke. Na kanalu Dunav-Tisa-Dunav 13. februara ubijen je Dalibor Stojkov iz Kikinde. Njega je nožem u srce ubio Dragan Stević iz Sajana zbog svađe oko postavljanja mreže za krađu ribe u kanalu dva kilometra od Iđoša.

Нема коментара: