brojač poseta

понедељак, 23. фебруар 2009.

SEKA K'O KAVALI

Na svom internet sajtu Seka Aleksić nudi svoju modnu kolekciju „Kvin S", za čije komade treba izdvojiti i do 400 evra

s

Fanovi Seke Aleksić koji žele da imaju unikatne gaćice iz njene nove kolekcije „Kvin S" moraće da izdvoje 180 evra, iliti 17.055 dinara.

Izbor odeće s potpisom ove pevačice je znatno proširen, pa se u kolekciji, koju prodaje putem svog zvaničnog internet sajta, nalaze i čizme, nakit, kaiševi, mantili, seksepilne spavaćice, penjoari, majice..., a cene se kreću i do 400 evra.

Folk pevačica poručuje da se pri određivanju cena rukovodila činjenicom da su svi modeli izrađeni od materijala vrhunskog kvaliteta i naglašava da je reč o unikatima.

- To nije cena veša, nego šortsa, i ne treba stvarati zabunu. Nije potrebno biti ekspert za trgovinu da bi se shvatilo da su, s obzirom na to da je reč o limitiranoj seriji, cene svih modela odgovarajuće. Unikati uvek imaju višu cenu - kaže Seka, i dodaje da je prodajom više nego zadovoljna.

U kreiranju garderobe, u kojoj dominiraju prirodni materijali, pomogla joj je kreatorka Zona Jeremić. Seka je svu zaradu od prodaje namenila svom humanitarnom fondu, koji pod sloganom „Deci s ljubavlju" pomaže mališanima.

- S obzirom na to da je već rasprodat veći deo kolekcije i da su sredstva već usmerena u humanitarni fond koji nosi moje ime, uskoro ću posetiti klince iz Mionice. Reč je o bratu i sestri koji žive bez roditelja i potrudiću se da im obezbedim bar pristojnu egzisteniciju i lepše sutra.

Zbog velike ljubavi prema čivavi Bjondi, pevačica najavljuje i modnu liniju za kućne ljubimce pod nazivom „Kvin for pets".

Нема коментара: